Arama sonuçları: *

1. TyShame

İnternetim saçma sapan gidiyor

Hangi firma ki bu ben konunun başını kaçırdım yazıyosa kusura bakmayın :D 1753743902 En iyisi telekom kutusundan modeme kablo çekmek ondan daha kötüsü telekomun getirdiği kabloyu reglet ile eve çekmek reglet ile eve çekilen kabloda eğer ek yok ise + kutuya giden en kısa yoldan gidiyor ise...
  2. TyShame

Modemden Gelen Kablolar Nasıl Bağlanır?

300 diye sattığı paket 300 e kadar bizim 100 e kadar mevzusu gibi 😂 100 üstü almak istiyosa mecbur alacak. Hattaki trafik yoğunluğundan hızı düşebilir veya aldığı yer kötü olabilir ben netspeed kullanıyom son zamanlarda testlerde bi 90 bi 40 çıkıyo aynı mantık işte sadece sana bağlı değil.
  3. TyShame

Hocam yetiştirilme şekli işte ustasından ailesinden gördüğünü yapar herkes. Yani acıma duygusu küçüklükten geçecek yoksa yapıştırır 😂 En iyisi bakırda kutudan çekmek öyle imkanım olsa hemen yaparım. Mecbur bırakıyorlar bazı yerlerde illa evde kutu olacak diye. Allmanyada bakırdan 300 megabit +...
  4. TyShame

İlginç bi dayıydı ya yaşlı kesim zaten gömmek amaçlı demiyorum bağlansın yeter kafasında 😂 çoğu eleman da yaşlılıklarını kullanıp kandırıyor ben üzülüyorum onlara işlerini görünce seviniyolar 😂
  5. TyShame

Nasıl yani tam anlamadım ? Farklı bir modeme daha mı bağlamaktan söz ediyorsunuz ? 1753396770 Cat 6 değil bu telefon kablosu 8 core telefon kablosu 2 li 2li 4 eve dağıtılıyor bide döşeyen adamın keyfine kalmış en iyisi bakıp çakmak 1753396899 Yok be hocam neler gördüm ben 2 ekli telefon...
  6. TyShame

O zaman dışarda kutuna çakılı renkleri o modemdeki kabloya bağlayacaksın 2 tanesi bağlıdır. Kuutuya bak ona göre ama genelde turuncu beyaz veya mavi beyaz yaparlar
  7. TyShame

Benim farklı karşılıklı renk kablo bağladığım da oluyor herhalde diğer kablo kısa devre yaptırıp devreyi tamamlıyor yarı hız alıyordum 😂
  8. TyShame

Bu modeme giden kablo tek bütün kablomuydu 2. Fotoğraftaki kablo senin farklı yerden bulduğun kablo yüksek ihtimal değil mi yanlış anlamadım 2 core görünüyo çünkü modemdeki kabloda 1753396474 Karşılıklı aynı renk 2 core bağlarsa sıkıntı olmaz kırmızı renk olayı olmaz zaten internette 😂 yeterki...
  9. TyShame

2 kabloyu aynı renk birbirine bağlasa gene interneti olur da en iyisi tek bütün kablo çekmek. Ek varsa internet hep sıkıntı 0 telefon kablosu al bitane reglete elektrikçiye çaktır
  10. TyShame

bu kabloya ihtiyacım var nasıl temin edebilirim

Servo uzatma kablosuna benziyor. Bi bak bakalım 1722233107 Bilgisayar tamircilerinde 2. El olur genelde
Geri