Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

Tunçmatik
  2. Xpertronic

Tunçmatik koruma priz alınır mı ?

kablo kısa kanka aklında olsun 1 metre veya 1,5 metre ama kısa eger uzaksa bılgısayarın ekstra uzatma kablosu kullanman gerekir
  3. Xpertronic

valla bilen çıkarsa çok iyi olurdu :D boşa kargo beklemezdim
  4. Xpertronic

Bu 2 ürün aynımı acaba anlayan var mı burada ki mağazada varmış mediamarkt kargo beklemezdim fotoğraf aynı ama özellik aynı mıdır ? https://www.trendyol.com/viko/6li-sok-akim-korumali-grup-priz-p-6692391?boutiqueId=543873&merchantId=125807...
  5. Xpertronic

bende alacağım galiba bu vikoyu teşekkürler
  6. Xpertronic

1 tane almak istiyorum bütçe 80 TL ne alsam acaba malum kış geldi elektrik kesintisi olacak illaki 1607067688 ?
  7. Xpertronic

çok para kanka :D bu benim attığım linkteki akım koruma mı oluyor bilen var mı enerji koruma yazıyor ama ?
  8. Xpertronic

akım koruma değil mi enerji koruma yazmışlar ama bunların bazısında akım koruma yazıyor kafam oraya takıldı
  9. Xpertronic

https://www.trendyol.com/tuncmatik/tsk6134-powersurge-5-priz-1050-joule-enerji-koruma-p-2573704?boutiqueId=411304&merchantId=107996 Bu ürünü almak istiyorum enerji koruma diyor ama akım koruma oluyor değil mi ? alınır mı veya bu fiyat bandında farklı önerilere açığım.
  10. Xpertronic

150 TL'ye Akım Korumalı Priz Önerisi

Takipteyim.
  11. Xpertronic

Akım Koruma Priz Önerisi

Anladım saol :)
  12. Xpertronic

Akım Koruma Priz Önerisi

Bende normal priz var ama akım korumasız galiba farkı ne acaba biliyomusun :D
  13. Xpertronic

Akım Koruma Priz Önerisi

Arkadaşlar kış yaklaşıyor malum elektrik kesintileri vs. yaşayacak birçoğumuz akım koruma prizim olmadığı için bir tane almak istiyorum sadece trendyoldan 120 TL'ye kadar akım koruma priz önerir misiniz sadece trendyol'dan olması gerekiyor cüzdanımda bakiye olduğu için onu kullanmak istiyorum...
  14. Xpertronic

Akım korumalı priz almama gerek varmı

Thermaltake için gerek var mı ?
  15. Xpertronic

trendyol kampanyadan kazandığım 100 TL ile priz almak istiyorum yardım

bu gece yatıyor mu yani ?
  16. Xpertronic

PC Kasasının Vidasına Dokununca Hafif Elektrik Çarpması

anladım brom teşekkür ederim
  17. Xpertronic

başka psu yok malesef deneme imkanım yok 1598427201 topraklama varmı bilmiyorum sormak istediğim bir problem yaratırmı aldığım günden beridir sıkıntısız kullanıyorum bende yeni fark ettim bi akım olduğunu
  18. Xpertronic

Bro ordada sorun yoksa neyden kaynaklı olur garantiye yollamam gerekir mi ?
  19. Xpertronic

brom iş yerindeyim akşam bakarımda diyelim ki kablolarda vs. sıkıntı yok bu neyden kaynaklı olur akım koruma priz alsam fark eder mi ?
  20. Xpertronic

psu neresine bakmam ve nasıl kontrol etmem gerekiyor
Top Bottom