Arama sonuçları: *

1. C

Resimdeki pin ne olarak geçiyor

sağol
  2. C

Resimdeki pin ne olarak geçiyor

Arkadaşlar merhaba bu gün klavyem durduk yere bozuldu ps5 ime takmıştım çıkartıp bilgisayarıma taktığımda çalışmadığını farkettim herhangi bi darbe vs de almadı tak diye gitti cihaz içini açtım herhangi bi yanık vs de yok kablosundan şüpheleniyorum değiştiricem olmazsa olmaz koyduğum resimdeki...
  3. C

peltier ile çalışan dıy klima hava sıcaklığını değiştirirmi

arkadaşlar elimde bi peltier var bu peltierle kendime bi klima yapmak istiyorum sistemi çok basit olarak anlatıcak olursam bi kutu yapıcam sadece açtığım deliklerden hava alabilecek şekilde sonra peltierin soğuk kısmına bakır bi soğutma bloğu koyucam kutunun içine peltier in soğuk yüzü bakıcak...
  4. C

psu dan gelen 4 pin molex kabloya led şerit takma

Arkadaşlar merhaba kasama led şerit döşemek istiyorum psu dan gelen 4 pinli molexle bağlarsam çalışırmı ayrıca + sı - si toprağı falan hangisidir şimdiden teşekkürler
  5. C

elektrik gittiginde ups kapatmalı mıyız=?

ups elektrik gittiğinde depoladığı enerjiyi verir bilgisayara o enerjide aman aman ayakta tutmaz bilgisayarı 5 dakika anca ayakta tutar bir işle uğraşıyosan elektrik gittiğinde ups devreye girdiğinde derhal bir şey üzerinde çalışıyorsan kaydet ve bilgisayarı kapat bu şekilde hem üstünde...
  6. C

pc usb üzerinden güç alma

arkadaşlar merhaba böyle basit devrelere ilgim var hatta okulumuzda düzenlenen bir yarışmada 1. olmuştum (13 yaşındayım) biliyosunuzki artık türkiyenin heryerinde sıcaklık artmaya başladı bende bu durumu kullanarak hem işime yarayacak hemde hobim olduğu bir işi yapacağım için bilgisayarımın...
  7. C

2 tane 9 voltuk şey bir tane 9 volt adaptöre bağlanırmı

öncelikle teşekkür ederim ama kafama şu takıldı şimdi paralel bağlantı eşit dağıtacağı için 12 voltunu led çekcek ledde sıkıntı yok fakat motor 4-6-9 volt için uyumlu yani motorada 12 volt gidecek bu motorun bozulmasına sebep olmazmı yoksa ismini bilmiyorum işte kısıtlayıcılar var ona bağlacınca...
  8. C

öncelikle teşekkür ederim ama kafama şu takıldı şimdi paralel bağlantı eşit dağıtacağı için 12 voltunu led çekcek ledde sıkıntı yok fakat motor 4-6-9 volt için uyumlu yani motorada 12 volt gidecek bu motorun bozulmasına sebep olmazmı yoksa ismini bilmiyorum işte kısıtlayıcılar var ona bağlacınca...
  9. C

teşekkür ederim
  10. C

merhaba balığım için 9 voltluk bir led aldım ve kendim bir hava poması yapacağım kullanacağım motor 9 volt bu ikisini 9 voltluk tek adaptöremi bağlayacağım yoksa 18 voltluk bi adaptörmü alıp 2 sine bağlayacağım yoksa ikisinedemi ayrı 9 voltluk adaptörmü bağlayacağım
  11. C

Bu parçanın ismi ne?

teşekkürler evet zaten rgb ledimin parçası
  12. C

Bu parçanın ismi ne?

merhaba bu parçanın bir ucu kırık yenisini alacağım ama bu parçanın ismini bilmiyorum
Top Bottom