Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Nord 5 için coil önerisi

Sizin dediğiniz için rba lazım ve maalesef nord 5 için rba yok
  2. cagdascelebi

Nord 5 için coil önerisi

Yok hocam maalesef bu sizin cihaza olmaz sadece bu cihazlar için uyumluymuş Edit: VooPoo Drag X, Drag S, Argus Air, Vinci Air, Vinci X, Drag Max, Argus GT, Drag 2 Refresh Edition, Drag Mini Refresh Edition, Vinci 2, Vinci X II sadece bu cihazlar için uyumluymuş
  3. cagdascelebi

Nord 5 için coil önerisi

Sizin cihaza rpm3 coil gerekiyor fakat bu görseldeki pek rpm3 coil e benzemiyor. Rpm3 coilin üst tarafında 2 adet sızdırmazlık için lastik bulunur fakat bunun üst kafa tarafı düz.
  4. cagdascelebi

MİNİ USB TO AUX DİŞİ GİRİŞİ ARIYORUM

biraz kurcaladım fakat bulamadım. Mini USB’yi type c ya da micro USB’ye çeviren dönüştürücü alsan ? Sonra micro USB to aux alsan işini görür mü acaba ?
  5. cagdascelebi

Burada birden çok giriş var ama hangisi tam olarak ? Normal pcdeki USB girişi mi micro USB mi type c mi lightning mi
  6. cagdascelebi

Hadron 51 Sound Usb Ses Kartı Virtual 3D Çevirici Dönüştürücü Hd4045 https://www.hepsiburada.com/hadron-51-sound-usb-ses-karti-virtual-3d-evirici-dntrc-hd4045-p-HBV00000BCIKC?magaza=ugurtekno&url_src=ios-product-detail Bahsettiğin ürün bu değil mi dostum
  7. cagdascelebi

6 TANE ARGB fan ışıkları günde 10 saatten ayda ne kadar elektrik harcar

6 adet argb fan benim kasada da var. Ayrıca bunun yanında elektrik tüketimini ölçen cihazımda var. Pc boştayken yaktığı elektrik tüketimini kontrol ettim ve anlık yaktığı elektriği önce 10 saate sonra 30 güne çarptım. Cihazın verilerine göre aylık 4TL elektrik yakar. Edit: Fan rgblerini önce...
  8. cagdascelebi

Voltaj Test Cihazı İle Kablo Testi Yapılabilir mi ?

Arkadaşlar selamun aleyküm Linkteki ürünü kablolardaki kopuklukları test etmek için satın almak istiyorum fakat elektronikçi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ürünü ethernet kablosundaki kopukluklar için satın almak istiyorum. Ethernet kablosunun içerisindeki kopuk kablonun nerede olduğunu...
Top Bottom