Arama sonuçları: *

1. C

REZALET ELEKTRİK FATURASI

2700 doğalgaz 2100 elektrik
  2. C

Sizdede elektrik faturası yüklümü?

2021 de 800 lira bu ay 2100 lira
  3. C

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

türkiyede supernova bulabilmiş olan ilk canlı olabilirsin
  4. C

kullanan eziktir
  5. C

rm750 kalitw.kral
  6. C

bizim priz doğuştan akım protekşınlı 1613549549 ya kardeşim ben böyle yıllardır kullanıyom istaanlarınyanlılnyönlerdirmeyin alım korumalı priz falan filan
  7. C

akım korumalı prize para veren de ne bilim o.O2
  8. C

Ben kullanmıyorum patlar mıyım o.O2
  9. C

pc alınca elektrik faturası 150 tl arttı

Bende Corsair RM750 var %91 verimliliği var. En verimli PSU lardan biri. Mesela Corsair RM750X var bir de ki RM750 den normalde daha iyi ama RM750 kadar verimli değil.
  10. C

@Metshi Türkiyede Elektrik Faturasını hesaplamak için bir formül var. Bu formülden hesaplayınca 300W çekişin var bu da 100,8 TL yapıyor. PSU nun çok dandik oldupunu da hesaba katınca 115 gibi bir değer olabilir
  11. C

Verimsiz bir PSU + çok üzün süre oyun oynamak 150 lira etki etmez ama 110 civarı edebilir.
  12. C

Yaklaşık 300W tüketim. Fazla değil
  13. C

Boşta olması neredeyse hüç elektrik faturasına yansımaz. Ama belirttiğin saatler arasınfa full oyun oynuyorsan ciddi şekilde etki eder
  14. C

Testlerine baktım %85 verimliliği var. Çok artmaz tabi parçalarının kaç W çektiği de önemli.
  15. C

150 lira fazla evet. Her ay sizin ailecek aynı miktarda elektrik kullanmadığınızı düşürürsek bir sürü faktör olabilir.
  16. C

SHP V2 çok verimli bir PSU olmadığı içindir.
  17. C

RGB şerit sorusu

Merhaba, Ilk defa rgb şerit alacağım masamın yanlarına koymak için ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Yani mesela diyelim 10 metre aldım 6 sını kullandım 4 ünü kestim adaptörü nasıl bağlıyacağım o 6 metreye lehimlemem falan mı lazım? Sonra o fazla gelen 4 metre çöp mü oluyor tam olarak nasıl...
Top Bottom