Arama sonuçları: *

1. leroxy

Asansörler hakkında bilmedikleriniz ve merak ettikleriniz

Asansördeki bazı tuş kombinasyonlarını kullanarak seçilen katı iptal etmek her asansörde çalışır mı? Bir de asansörde tork çok kuvvetliyse kalkışları ve inişleri nasıl yumuşatırız? Ve kabin dışından gelen sesi nasıl keseriz?
  2. leroxy

Asansörler ile ilgili merak ettikleriniz

Belediye bizim sitedeki asansörlere riskli diye etiket bastı, halbuki bakımlarını eksik etmiyoruz. Sadece biraz sesli ve titreşimli çalışıyor o kadar. Neden böyle etiket basmış olabilirler?
  3. leroxy

Asansörlerde Konuşmayın

Adam bir de videonun sonlarına doğru "ama hidrolik.." diyor ya ona koptum XD
  4. leroxy

Arkaplan için RGB şerit led önerisi

Tam benlikmiş o zaman :D Sağolun öneri için.
  5. leroxy

Peki direkt avizeye bunu taksam renkler arasında geçiş yapsam olur mu? Çünkü odam çok küçük ve ekstradan lambader, duy vb. Şeyler almak istemiyorum. Tüm oda o renk olsa nasıl olur?
  6. leroxy

Abi osram olmasın o XD
  7. leroxy

Yayınlarımda arkaplanda hoş bir ışıklandırma olması için bir şerit led arıyorum. Neon olursa sevinirim, daha "Smooth" bir ışık olsun isterim. Arkaplanı aydınlatmak için kullanacağım. 80TL bütçem var, biraz düşük biliyorum ama ön tarafa ring light da alacağım.
  8. leroxy

Daire İçi Kablolamamı Yapan Elektrikçinin Rezilliği...

Son 1 Gündür Hattımın desteklediği ve paketimdeki hız olan 100Mbps'i alamıyordum ve SNR Konusunda sorunlar yaşıyordum. Ayrıca kopma da ara ara oluyordu. Bugün ise Uydu ve Telefon kablolarının geçtiği küçük kutuyu açtım. Ve işte kablo ekini yapan elektrikçinin rezilliği ektedir... Sanırım...
  9. leroxy

Ethernet kablom ezildi.

GG45 Uca sahip olmayan bir RJ45 Cat7 alabilirsiniz. Hepsiburada'da ilk çıkan.
  10. leroxy

Yazıcıda Orijinal Kartuş Şart Mı?

Madem bu kadar anlamalı şey koymuşlar insan bi Wifi koyar uzaktan işimizi görürüz. Neyse. Peki sizce mürekkep seti alıp bittikçe mürekkep doldurmak mı yoksa orijinal olmayan kartuş kullanmak mı?
  11. leroxy

Yazıcıda Orijinal Kartuş Şart Mı?

@Mehmet Yılmaz Çevre Birimleri/Ekipmanları kısmına Yazıcı da eklenirse sevinirim. Yazıcım HP DeskJet 2135, Ev tipi bir mini yazıcı. 2016'da 150TL'ye almıştık. Bu yazıcının orijinal kartuşu HP'nin 652 Numaralı kartuş serisi. HP Smart uygulamasından ne kadar kartuş (sarf malzemesi) kaldığını...
  12. leroxy

Akım Korumalı Priz gerekli mi?

Akım koruması ve topraklı olan bir priz kasa ve psunun güvenliği ayrıca kaçakların açığa çıkmaması olarak önemlidir. Tercih edilmelidir.
  13. leroxy

Yaşadığım yerde elektrik sık sık kesiliyor bilgisayarımı nasıl koruyabilirim

Kaliteye önem vermek lazım o yüzden 120tl bişey tutar.
  14. leroxy

Yaşadığım yerde elektrik sık sık kesiliyor bilgisayarımı nasıl koruyabilirim

PSU Riskli. Öncelik olarak PSU Değiştirebilirsin. Ana Tedbirler olarak Duvardaki priz topraklı ve mümkünse duvara E Tipi bir Priz almalısın. E Tipi dediğim o ortasından üstten bir demir çıkan. Ayrıca uzatmayı da akım korumalı + topraklı bir priz almalısın. Bunlar yeterli gibi.
Top Bottom