Arama sonuçları: *

1. radasamara

Elektriğe %127 zam geldi

Zaman geçtikçe daha çok sorguladığını görüyorum. Bu gidişle beni geçeceksin diye korkmaya başladım😁
  2. radasamara

Kablo ile nasıl pet şişe yakılır

Pet şişe yanar mı bilmiyorum ama ısıtma yöntemiyle iletken metal eritebilirsin.
  3. radasamara

Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

Abi kulak sağır eden ezan sesi dışında bir rahatsızlığı yok🥵 avantajları daha fazla. Yıllar önce caminin yıldırım çeken cihazı bozulmuştu ve çektiği elektiriği topraklamak yerine komşumuzun evine vermişti, komşumuzun modem buzdolabı gibi evde fişe takılı olan tüm cihazları kül olmuştu😔
  4. radasamara

Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

Abi mesela senin bu dediğin olayı benim yaşamam imkansız. Evimizin dibinde cami var minaresinde yıldırım çeken cihazdan var🥵😔
  5. radasamara

Arkaplan için RGB şerit led önerisi

Birde söyleyeyim bazen zart zort salıyor😁🥵
  6. radasamara

Bu biraz senin keyfine kalmış, 2k tllik ışık performansı zaten veremiyor ama benimde odam küçük denediğimde gayet iyi ışıklandırıyordu. Tek sıkıntısı parlaklığı aşırı açarsan klavye maus felan hepsi renkli oluyor😁
  7. radasamara

Biz ona OSURAN ampül diyoruz yanlış bilgilendirme yapma😁
  8. radasamara

İsteğinden biraz farklı olucak ama, osuran ampül alıp ışığın rengini kısarsan şerit ledlerdeki gibi hoş ışık yapar.
  9. radasamara

Amazondan 50 TL ye aldığım Osram rengi değişen ampul geldi.

Bu osuran ampüller çok güzeller.
  10. radasamara

Bilgisayarı korumak için ne kullanılmalı?

Ups olabilir ama bence en mantıklısı evdeki şartelde akım koruma özelliği yok ise şarteli değiştirmek. Upslar çok pahalı bana gereksiz geliyor.
  11. radasamara

Üniversite için yazıcı önerisi

Maalesef pek bilgim yok fakat 1200-1500 civarı fiyatlarda HP markasının modelleri var yorumları çok olumlu onlara bakabilirsiniz.
  12. radasamara

Üniversite için yazıcı önerisi

Kartuşlu almanı tavsiye etmem bu bütçede güzel lazer yazıcı alınır.
  13. radasamara

Bilgisayara gelen elektriği, prize takılı diğerleri etkiler mi ?

Dostum 3lü prizler genelde çok yüksek watt değerlerine sahip oluyorlar binlerce watt oluyor bu bitiremezsin.
  14. radasamara

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

Örneğin bizim evin yakınlarına şimşek çaktığında felan elektiriği direk kesiyor.
  15. radasamara

Forum Hangi Akım Korumalı Prizi Kullanıyor?

Hocam ben ekstradan priz kullanma gereği duymuyorum bizim evin şartellerinde kaçak akım koruması var.
Top Bottom