Arama sonuçları: *

1. !Mete

CS2 ansızın oyundan atıyor

Buyrun hocam.
  2. !Mete

CS2 ansızın oyundan atıyor

Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor.
  3. !Mete

Aldığım mavi ekran hatası nedir ?

Hocam genellikle kablosuz WiFi ile bağlandığım için (Anakartta WiFi özelliği yok USB ile kullanıyorum) USB sürücüsünü güncellemediğim için mavi ekran yiyorum. bunlarda aldığım mavi ekranlar. 3 ü ağ sürücülerini güncellemediğim için. Birisi ekran kartı sürücüsünden, birisi de şuan ki aldığım hata.
  4. !Mete

Hocam nasıl yapılıyor Steamden dosyalarımı doğrulayacağım ? bugün Fall Guys oynadım ondan olabilir mi Easy Anti Cheat diyorsunuz da. 1748186975 AMD sürücülerim güncel hocam. Anti hile yüklemedim oyunun anti cheat i var. AMD nin uygulamasında böyle bir şey buldum bu nedir ?
  5. !Mete

https://drive.google.com/file/d/1DGYRULGS7Knzz-IoQrube_zdllq6RX0A/view?usp=sharing Battlefield oynuyordum sıkılıp çıktım bir anda mavi ekran yedim. bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi ? @Emre Zengin
  6. !Mete

Wattman Sonrası sıcaklıklar normal mi ?

Oyunda hep wattman hatası alıyordum. İnternette düşük voltaj yaparsak wattman sorununun düzeleceğini söyleniyordu. Bende ilk önce ekran kartını temizleyip ardından kasayı temizledim. Sonra kartı taktım. AMD adrenalin editiondan düşük voltajı ayarladım. Yeniden başlattım. Oyunu oynadım sorun...
  7. !Mete

Wattman hatası nasıl düzeltilir.

Bildiğiniz stabil bir sürüm var mı ?
  8. !Mete

Wattman hatası nasıl düzeltilir.

Sadece CS2 oynayan birisiyim. ve her akşam wattman yiyorum. Çözümü nedir? ekran kartını söküp taksak olur mu ? format düzeltir mi ? RX6600 kullanıyorum şimdiden teşekkürler.
  9. !Mete

Klavyenin ışıkları yanıp sönüyor

Merhabalar Dualshock 4 e sahibim. Kablo ile kullanıyorum. Klavyeyi bırakıp oyun koluyla oynamaya başladığım zaman 3 kez ışık yanıp sönüyor. Oyun kolu olmadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum. Klavyeye zarar verir mi ? veya bilgisayara zarar verir mi çünkü her kullandığım zaman ışıkları yanıp...
  10. !Mete

Mavi Ekran Neden mavi ekran aldım ?

https://drive.google.com/drive/folders/1tg3_nqi6JA7AB7no5XMcDX396stjN3-e mavi ekran aldım yardım edin. Nedenini anlatıyorum. Oyun kolumun kablosu kısaydı başka bir kabloyla değiştireyim dedim. Algılayamadı bilgisayar daha sonra da internet gitti yeniden başlattım bir süre bekledim. Beklerken...
  11. !Mete

Oyun kolunu kablosunu çıkarınca klavyenin ışıkları gidip geliyor.

Dualshock 4 hocam gerçek mi değil mi bilemiyorum onu.
  12. !Mete

Oyun kolunu kablosunu çıkarınca klavyenin ışıkları gidip geliyor.

Kablolu oynuyorum bluetooth özelliğine sahip değilim. Kablosunu kasaya taktım diğer ucunu da kola taktım. Kola takılı olan ucunu çıkardığımda klavyenin ışıklar gidip geliyor, kola kabloyu taktığım zaman kolda kafayı yiyor ama sonradan düzeliyor. Klavyem mi bozuk yoksa oyun kolum mu ? (Oyun...
  13. !Mete

Saat hızı normal mi ?

Hocam olay şu ben yanlışlıkla msı afterburnerdan oc yaptım. farketmeden bir süre öyle kullandım. Sonra sıfırlanmış mıdır diye tekrardan indirdim. Düzeltmeye çalıştım olmuyor. Sildim gitti. OC kalmış olamaz değil mi ? sildikten sonra yeniden başlatmıştım bilgisayarı. . MSI Afterburner üzerinden...
  14. !Mete

Saat hızı normal mi ?

chrome da iken böyle bir saat hızı gördüm. Bu yavaş yavaş düştü. Sekme açtığımda/kapadığımda bir şeye tıkladığımda 1000 lere geliyor saat hızı normal midir ?
  15. !Mete

MSI Afterburner kullanırken yaşadığım sorun.

Tamam hocam teşekkür ediyorum.
  16. !Mete

Hocam merhabalar bir soru soracağım. Bana yardım eden arkadaş cevap vermiyor. Bilgisayarı yeniden başlatmadan önce core clock 2689 idi. Yeniden başlattıktan sonra core clock arttı Bu ne anlama geliyor. Uygulamayı zaten sildim. Güncellemek için siliyorsan evet e bas dedi uygulama bende hayır...
  17. !Mete

Monitöre ekran gelme sorunu

Teşekkür ediyorum.
  18. !Mete

Sildim artık hocam. Attığım görselde güncellemek için siliyorsan evet e bas diyor bende hayır dedim çünki sıfırlansın diye siliyorum. Sildim de. Hocamız normal değerler olduğunu söylüyor.
  19. !Mete

Mhz değerleri normal değil mi hocam ? @gaMMic_777
  20. !Mete

Monitöre ekran gelme sorunu

Hocam 1 kereden bir şey olmaz değil mi ?
Geri