Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Ders yapmalık google youtube girmelik laptop tavsiye

kardeşim 5ya alacagın laptop seni kanser eder çok yavaş olur , tablet bakman daha mantıklı olur.
  2. 'SteeL

kasadaki usb 2.0 çalışmıyor 3.0 çalışıyor

kablosunda sorun olabilir
  3. 'SteeL

Anakart yazisinda kaliyor

Bios güncellemeyi denedin mi ?
  4. 'SteeL

Anakart yazisinda kaliyor

Genelde ramden kaynaklı olur .
  5. 'SteeL

Lenovo Legion 5 Donma sorunu

Büyük ihtimalle ısınmadan kaynaklı.
  6. 'SteeL

hp victus fanda sürtünme var acil yardım edebilecek var mı

Garantisi varsa direkt servise gönder , sen müdahale etme garanti dışı kalır.
  7. 'SteeL

Çözüldü✓ Laptobun klavyesine çay döküldü.

Bilgin olmadıgı konular hakkında fikrinde olmasın 3 yıl boyunca belki binlerce kart yıkadım hiçbirinde sorun yaşamadım aksine yararını gördüm. Ayrıca ehliyet konusuna gelecek olursak konu zaten trol bir konuydu öyle konuya ciddi bir mesaj yazılamazdı.
  8. 'SteeL

Düzgün bir uslupla mesaj yazın . çay farklı birleşenlerle oluşan bir sıvıdır döküldügü yerde kurursa kalıntı bırakır su ise saftır kalıntı bırakmaz
  9. 'SteeL

Böyle bir durumda çok mantıklı anakartı yıkadıktan sonra iyice kurutup takarsan en ufak sorun olmaz.
  10. 'SteeL

çay yeni dökülmüş oksite dedigimiz yapıt sıvı üstünde kuruyup üstünden 1 2 gün geçtikten sonra oluşur . hemen yıkarsa sorun olmaz.
  11. 'SteeL

Hocam 3 yıl organize sanayide kart tamiratı yaptım. Kartınıza çay dökülmüş çayın kalıntıları anakartın üstünde kalıp oksit yapacaktır bunuda geçirmenin tek yolu iyice fırça ile yıkamak içiniz rahat olsun hiçbir sorun olmaz yalnız sadece anakartı yıkayın ve güneşin altında iyice kurusun.
  12. 'SteeL

Hocam tekrar sökün Fan ve sogutma plaklarınıda sökün anakartı muslugun altında iyice fırça ile köpükleyip temizle ve güneşin altına koy 3 4 saat dursun ondan sonra toparla .
  13. 'SteeL

dönüştürücü kablom ısınıyor

Yok sorun olmaz .
  14. 'SteeL

dönüştürücü kablom ısınıyor

Normal çogu dönüştürücünün sorunu bu , Kaliteli fiyatı yüksek ürünlerde bir nebzede olsa az ısınıyor
  15. 'SteeL

Çözüldü✓ monitör çözünürlük sorunu

Büyük ihtimalle driver sorunu .
  16. 'SteeL

Macun değişim sonrası fanların RGB çalışmıyor

soketin üstündede isimler yazıyordur onların denk geldigini kontrol et
  17. 'SteeL

hocam kablolardan bahsediyorum kablolarda kopukluk var mı iyice bakın ve ekran kartının elektronik kartını üstünü bol ışıklı bir ortamda inceleyin kararma, is gibi izler var mı ?
  18. 'SteeL

Kablolarınız biraz gevremiş gibi duruyor iyice bir takip eder misiniz degişim sırasındaki hareketlerden dolayı kırılmış olabilir
  19. 'SteeL

Ekran kartı macun değiştim görüntü alamıyorum

fotografını atın bir bakayım.
  20. 'SteeL

Ekran kartı macun değiştim görüntü alamıyorum

Senin yapabilecegin bir şey yok teknik servise götürmen gerek
Top Bottom