Arama sonuçları: *

1. S

AMD RYZEN 7600 SICAKLIK SORUNU ACİL

Montajda veya baska bişeyde problem var bendede aynı işlemci benzer model sogutucum var occt de 68 derece
  2. S

Ekran kartı kasaya sığmıyor

Kasa ve power degişmenizi oneririm
  3. S

Setup degiştim format gereklimi

Maalesef cogu verim m2 de 1739467654 Ve digerleride hdd frlan 1739467763 Valla internetim iyi olsa hiç düşünmicemde (verim var)o problem yaratıyor bana yoksa buraya hiç konu bile açmazdım direk yapıstırırdım formatı 1739468476 Aklıma simdi geldide ikinci el 250gb ikinci el bi sata ssd alsam...
  4. S

Maalesef var 1.5-2tb lik data var yardımızın için teşekkürler iyi aksamlar
  5. S

Ya aslında temizin yapıstırcaktımda simdi 1.5 tb oyun yuklemisim hazır kurulu onları bir daha 4-5 mb len indirmek bi omur surer
  6. S

ddu meselesini nasıl yapıcam
  7. S

İ3 12100f gtx 1080 li sistemden ryzen 5 7600 rx 6700 li sisteme geçtim sadece anakart ram işlemci ve gpu degiştim depolama birimlerim vs aynı Sormamın sebbeide eski driver lar vs yuklu suan ki sisteme driver vs kurcam sorun yasatır mı
  8. S

Çözüldü✓ Ekran kartı değiştim ama fps droplar yiyorum.

Kaydı hangi uygulamadan alıyorsunuz
  9. S

Sıvı sogutmaya gerek yok 1-2k lık kule tipi seirn serin çalıstırır
  10. S

am5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
  11. S

Kısın idare eder yazın yanar
  12. S

Birde teknoloji işi 100%sans hem kendim deneyimledim hem cevrede cok gordum
  13. S

Valla bende sansızım benim ki ayrı bi düzey hemde daha onceki sistemim sofır ekran kartı haric almıstım işlemci bozuldu ikinci el 2017 cıkıslı kart calısoyor sıfır sey bozuluyor hatta ben direk ekran kartı sipariş vermiştim yani ekran kartı su koverdi dusundum diye sonucta ihtiyar bişe
  14. S

Haha benimkide kılpayı ggiriyor cıkarırken korkuyom bi yeri kırcam diye sokarken zaten capraz capraz sokuyorum
  15. S

İşlemci olarak ikinci ele yonelebilirsin daha fp olur
  16. S

Eger am4 den devam edelim diyorsan 7 5700x3d alabilirsin senin bütçede en iyi oyun perfonmans veren o 1736976760 Yanlıs degilsem 7700xt ile ryzen 5 7600 güzel bi comboydu zaten senin alacakların işlemci ram anakart bunlarda 10-15k felan
  17. S

uzun vadede en mantıklısı am5 suan biraz pahalı bu sokete geçmek ama yarına baktın mı degecegini düşüneceksin bence sahsen ben oyle yaptım
  18. S

Anladım bu arada sen cag atlamısın xd 1660s den 7700xt ye
  19. S

Oyuzden sistem toplarken hepsi dengeli olmalı ama ileriye acık olması adına işlemci bi tık daha güçlüsü olabilir 1736976246 Bütçe
  20. S

Sen biraz yanlıs parçayı upgrade ettin bu tarz oyunlar işlemci cogunlukla kullanıyor üstüne güçlü bi ekran kartı işlemcide darbogaz yapıyor sonra
Geri