Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Ekran kartı değiştim ama fps droplar yiyorum.

Kaydı hangi uygulamadan alıyorsunuz
  2. S

Sıvı sogutmaya gerek yok 1-2k lık kule tipi seirn serin çalıstırır
  3. S

am5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
  4. S

Kısın idare eder yazın yanar
  5. S

Birde teknoloji işi 100%sans hem kendim deneyimledim hem cevrede cok gordum
  6. S

Valla bende sansızım benim ki ayrı bi düzey hemde daha onceki sistemim sofır ekran kartı haric almıstım işlemci bozuldu ikinci el 2017 cıkıslı kart calısoyor sıfır sey bozuluyor hatta ben direk ekran kartı sipariş vermiştim yani ekran kartı su koverdi dusundum diye sonucta ihtiyar bişe
  7. S

Haha benimkide kılpayı ggiriyor cıkarırken korkuyom bi yeri kırcam diye sokarken zaten capraz capraz sokuyorum
  8. S

İşlemci olarak ikinci ele yonelebilirsin daha fp olur
  9. S

Eger am4 den devam edelim diyorsan 7 5700x3d alabilirsin senin bütçede en iyi oyun perfonmans veren o 1736976760 Yanlıs degilsem 7700xt ile ryzen 5 7600 güzel bi comboydu zaten senin alacakların işlemci ram anakart bunlarda 10-15k felan
  10. S

uzun vadede en mantıklısı am5 suan biraz pahalı bu sokete geçmek ama yarına baktın mı degecegini düşüneceksin bence sahsen ben oyle yaptım
  11. S

Anladım bu arada sen cag atlamısın xd 1660s den 7700xt ye
  12. S

Oyuzden sistem toplarken hepsi dengeli olmalı ama ileriye acık olması adına işlemci bi tık daha güçlüsü olabilir 1736976246 Bütçe
  13. S

Sen biraz yanlıs parçayı upgrade ettin bu tarz oyunlar işlemci cogunlukla kullanıyor üstüne güçlü bi ekran kartı işlemcide darbogaz yapıyor sonra
  14. S

Bilgisayarım Açılıp Kapanıyor ve Görüntü Vermiyor Yardım

Hayır cozemedim İşlemci bozuldu ozaman cunku Çalıstı anakart ki işik direk kırmızı oluyor ama diger vga ram vs hiç bi şekil yanmadı cpu beslemesi baglıyken tum ısıklar yanması gerektigi gibi yanıyordu kırmızı olunca sistem kapanıp dedigim dongıye giriyprdu Bu arada sistem sıfır aldım gpu...
  15. S

Bilgisayarım Açılıp Kapanıyor ve Görüntü Vermiyor Yardım

Merhaba, Sorunsuz çalışan bilgisayarım bir süre önce bir arıza nedeniyle kısmen çalışmamaya başladı. Yaşadığım sorunları ve yaptığım denemeleri şu şekilde özetleyebilirim: Sorunun Başlangıcı: Bilgisayarı açtığımda ışıklar ve fanlar çalışıyor, ancak BIOS ekranı gelmiyor. Sistem yaklaşık 6...
  16. S

Ryzen 5 5600x e hangi ekran kartı idealdir?

Fp olarak rtx 3060 12gb iyi olacaktır diye düşünüyorum
  17. S

Monitörde garip renkler çıkıyor

Dert ortam kdkdj bende telefonla buna benzer sorunu yasıyorum boyle pikseller düzgün çalışmıyor, bende ss aldıgım vakit boyle düzgün cıkıyor ama halbu ki pikseller düzgün çalısmıyor
  18. S

benim youtube sakattır neden böyle oluyor

Lan dert ortam djdkjd knk cözümü diyim sana ios a geç hiç oyle bi sorun olmadı bu arada andiorid yazmammın sebebide oydu 1677868608 Eski dert ortam*
  19. S

Bu arada aklıma geldi bende bunun bi benzerini yasıyordum andiorid de oda soyle bişeydi bi oncek shorst un yarısı diger shorst takılı kalıyordu
  20. S

Arkadas bütün samimiyetiyle sanki baslıgı yazmıs😂😂
Top Bottom