Arama sonuçları: *

1. Ç

İSTANBUL İÇİ PC BAKIM

Ataşehir -ferhatpaşa da gözün kapalı güvenebilecegin bir yer var isterseniz mesaj atın bana konumunu atayım
  2. Ç

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

Oyun için 7800X3D hocam
  3. Ç

2k veya 4k çözünürlük için ekran kartı tavsiyesi!

Aşağısı iyi olmaz , katılıyorum ama PSU bazısı için düşük kalabilir
  4. Ç

ücretsiz w11 kurulur mu

Kardeşim sorunsuz kullanabilirsin sıkıntı yok jetlisans dan indir hemen mail ile atıyorlar , ben 2 kere kullandım sıkıntı olmuyor , neden ucuz sorusunun cevabı DA videosun da var
  5. Ç

Çözüldü✓ Bios dan çıkamıyorum yardım lazım

Şuan onun için uğraşıyorum, dedim belki başka çözüm vardır
  6. Ç

Evet arkadaşım attı
  7. Ç

Pc yi Yeni kurdum sıfır çoğu ürün, SSD ye Windows attırdım önceden, PC yi açıyorum direk biosa giriyor Windowsa giremiyoruz Anakart MSI b550-a pro 1696613404 Durum acil beyler yardımcı olursanız sevinirim
  8. Ç

darboğaz hesaplaması ve ekran kartı uyumu

3080 alıp 2k da çok güzel kullanabilirsin
  9. Ç

Çözüldü✓ DA-C5 HAZIR SİSTEM ACİLL YARDIMMM

Sakın ol kardeşim öncelikle, sistem de sorun olursa zaten gereken yapılır ürünler garantili, kabloları girişleri hepsini tekrar bir kontrol et , monitörün kablosunu doğru yere taktığınada emin ol , ramler iyi oturmuş mu ona da bak
  10. Ç

Sistemim Kaç Watt Çekiyor

Evet PSU için sordum, teşekkürler
  11. Ç

5600X de 2K da çok az darboğaz oluyor oda göze batmıyor, 5600X ile 5600 arasında çok bir fark yok , bütçeye göre hareket ediliyor , maalesef herkes uyuma göre hareket edemiyor kardeşim, birde ben başka bir şey sordum sen dalga geçer gibi konuşuyorsun faydalı olmayacak isen bir zahmet kalabalık yapma.
  12. Ç

İşlemci :Ryzen 5600 Anakart : MSI b550-A pro SSD : 500 GB M2 ssd Ram : 4x8 = 32Gb 4000mhz (RGB yok) RX 6900XT Kasa : 4 fanlı RGB ( ama değişirecegim RGB olmayacak) Klavye, mouse, 2K Monitör PSU : NZXT 750C Bronze https://tr.msi.com/power-supply-calculator Buradan baktığım da yetiyor...
  13. Ç

Bilgisayarım Güçlü Ama AZ Fps Alıyorum

NZXT 750W indirim de oluyordu bakmanı öneririm
  14. Ç

150.000-100.000 Arası Üst Düzey PC Önerisi Verir Misiniz?

Yani hocam eğer sabır eder indirimli yakalarsan daha kaliteli parçalar ile toplayabilirsin ama bence ekran kartını 2. El fatura garantili temiz de bulabilirsin 1689341038...
  15. Ç

150.000-100.000 Arası Üst Düzey PC Önerisi Verir Misiniz?

80K ya rtx 4080 hazır sistemler var , 4k monitörler çok pahalı ama yine de 4K oynamak istiyorum der isen Rtx 4090 olan hazır sistemlere bakman lazım
  16. Ç

Almanyadan hazır sistem alma

VRAM yüksek olan AMD Kart tercih etmeni öneririm,
  17. Ç

6600XT sistem MSI Afterburner'da değerler kırmızı olup sönüyor

Arkadaşlar merhaba sistemim şu şekilde. MSI B550M Mortar Wi-Fi Ryzen 5 5600. RX 6600XT. Ayarlardan çok anlamıyorum BIOS sürüm güncel bugün oyun açıp sıcaklık, kullanıma bakayım dedim MSI Afterburner'de böyle ekran ile karşılaştım, yazılar kırmızı olup sönüyor , neyi yanlış yapmış olabilirim.
Top Bottom