Arama sonuçları: *

1. Ç

Çözüldü✓ AC1200 USB Wifi Adaptör

o olayı bilmiyorum dostum yalan olmasın
  2. Ç

144hz fps 300 350 arası oyun akıcı değil

monitörün arkasındaki tuşlardan
  3. Ç

144hz fps 300 350 arası oyun akıcı değil

hocam freesync kapatır mısın sorun muhtemelen düzelecek. 1681559213 aynı monitör var bende de.
  4. Ç

modemlerin arayüzleri olur 192. ile başlayan ip ile girilir. modeme göre değişiyor bu sizinkini bilmiyorum.
  5. Ç

arayüzünden açabilirsin kapalıysa 1681558902 5ghz yakındayken bağlanır genelde uzaklarda 2.4ü kullanır
  6. Ç

Moni̇tör Kırık Geldi̇, Ne Yapmalıyım?

garantiye almak iyidir vaktimi alan bir şey değil zaten
  7. Ç

Bütçeyle alakalı olabilir kanka ben yüksek bütçeli ürün almadım ondandır belki
  8. Ç

Hiçbir şirket imza almıyor ki bugüne kadar imza alan bir firma bile görmedim aslında haklısın almaları lazım ama ilginç
  9. Ç

Ne alırsan al video çek açarken ben amazondan aldığım en basit ürünü bile çekiyorum
  10. Ç

Firmayla alakalı değil ya elinde patladı bu arada bro üzgünüm üzme kendini yine de canın sağolsun
  11. Ç

Kutuyu açarken ve fişe takarken video çektiysen alırlar da çekmediysen imkansız gibi
  12. Ç

eskiden valoda 200 fps alırken düşmesi

rica ederim aynısını yaşamıştım denk gelmesi iyi oldu iyi oyunlar
  13. Ç

ddu yaz güvenilir bir siteden indir sonra kur. dduyu açıp ekran kartı ve ses olacak ekran kartını seç ya da grafik yazar. sonra soldan temizledikten sonra başlat de otomatik driverı silip başlatacak pcyi sonra istediğin driverı kur temiz kurulum olur.
  14. Ç

driverını ddu ile silip kurman lazım bende de aynı sorun olmuştu
  15. Ç

Elektrik kesilince sistemim zarar görürmü

internet kabloları elektrik ile iletişim kurmaz diye biliyorum hatta eve gelen dsl hattına dil atardım elektrik görmedim hiç
  16. Ç

Çözüldü✓ Pc windows 11 olmuyor

diskin hızına bağlı o bende 2-3 dkda kuruyor şuan eskiden hdd vardı saatler sürüyordu diske bağlı yani.
  17. Ç

hayırlısı olsun hocam :)
  18. Ç

tabii ki
  19. Ç

tamam kapatıp açın pcyi açılırken f8 spam atın boot ekranı gelecek. oradan usbyi seçin.
  20. Ç

önce tpm ve secure bootu açacaksın sonra pcyi kapatacaksın. sonra açarken f8 spamle boot ekranı çıkacak önüne usb çıkar orada ona tıkla windows yükleme ekranı açılacak.
Geri