Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

M.2 SSD ısındığı için mi drop yiyorum

ben oyunu zamanında 1tb hdd kurdum sn 150mb okuma yazması olan diske ssd drop yemen bana zor gibi geldi
  2. Özgürcan

Ryzen 5 5600 cpb kapalı olduğunda daha iyi performans veriyor

arkadaşlar stok soğutucu kullandığımdan oyunlarda çok yüksek sıcaklıklara çıktığından (tlou part 1 85 88 derece, dying light 2 stay human 78 80 derece) soğutucu alıp almamak arasında çok arada kaldım ve bir test yaptım. Core performans boost ayarını kapalı moda getirdim sonra oyunlara girip...
  3. Özgürcan

Bios güncellerken garip yazı

Arkadaşlar asus prime a520m k anakartın bios güncelledim yeniden başlarken garip bir yazı çıktı nedir bu y tuşuna bastım pc açıldı ama ne oldu anlamadım
  4. Özgürcan

İnternet kablosu yerine USB adaptör kullanmak

uzun süre asus n14 wifi adaptör kullandım gayet iyi iş çıkartıyor telefondan bağladığımda eu sunucuda adaptör ile 58 64 arası alırken telefon ile 80 90 arası aldım internetten de farkı olur bazıları daha iyi sonuç çıkartır.
  5. Özgürcan

pc kapalı ama mouse açık

biosdan erp ready on yapman gerekli
  6. Özgürcan

Ekran kartı sıcaklığı hakkında yardım gerekli

undervolt yapabilirsin: https://www.technopat.net/sosyal/konu/gtx-1660-super-undervolt-uv-rehberi.2092520/
  7. Özgürcan

Bilgisayarın Test Değerleri Nasıl ?

işlemcin için curve optimizer kullanabilirsin sıcaklığını düşürür performansını arttırır biraz baksan rehber görebilirsin tavsiyemdir ekran kartında sorun yok
  8. Özgürcan

Bilgisayarın Test Değerleri Nasıl ?

işlemci sıcaklığı fazla Furmark masaüstü çözünürlük ve 8x msaa yapılır ssd normal gözüküyor kullandıkça 6 ay 1 sene sonra tekrar test yaparsın
  9. Özgürcan

işlemcinin bi bosta turbo booust yapması

en düşük işlemci durumu 0 en yüksek işlemci durumu 100 yapmanı tavsiye ederim masaüstünde gereksiz boostlaması sana bir şey kazandırmaz ısı kazandırır gerektiğinde kendini oto boostluyor zaten oyunlarda boost çalışacak
  10. Özgürcan

Hero sistem bilmediğim kablo?

cpu güç kablosu o 8 pinli anakart 4pinli olduğu için ayırmışlar kalsın öyle zararı yok
  11. Özgürcan

Çözüldü✓ Msi afterburner cpu ve gpu sıcaklığı seçilmiyor.

silip tekrar yükler misin aynısını bana cpu clockda oldu ben silip tekrar yükledim sildikten sonra kalan artık dosylarıda kaldırdım
  12. Özgürcan

Çözüldü✓ Rx6700 Driver Kurunca Görüntü Gelmiyor Acil Yardım!

rx 6700xt girip 22.5.1 sürümü indir
  13. Özgürcan

Çözüldü✓ Rx6700 Driver Kurunca Görüntü Gelmiyor Acil Yardım!

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 amd driver bununla sil 22.5.1 sürümü kur
  14. Özgürcan

Bilgisayarımın Gürültüsü

kasanın ön panelini çıkartsana bi oyundayken sıcaklıklar ne kadar fark edecek alt kısmında çekip çıkıyor merak etme kolay takılıyor
  15. Özgürcan

Bu PC ye Windows 10 Yüklenir mi ?

4gb ramle nefes alamazsın windows 8.1 deneyebilirsin
  16. Özgürcan

Laptop ses yok gruding marka

laptop modelini interente yazıp kendi sitesine bak belki sürücülerin windows 10 desteklemiyor driver yoktur windows 8 veya 7 destekliyordur
  17. Özgürcan

2. El bilgisayar aldım sorunum var

memtest yapar mısın ramde sorun olabilir yada ssd
  18. Özgürcan

Cpu sıcaklık değerini yanlış ölçüyor

hwinfo64 kullanabilirsin ama benim msı afterburner doğru gösteriyor
  19. Özgürcan

Bilgisayarımın Gürültüsü

sıcaklık yüksek olursa fanlarda yüksek rpm de çalışır bu da gürültü yapar işlemcin kaç derece çalışıyor bilmiyorum ama yüksekse hem cpu hem gpu undervolt yapman gerekecek
Top Bottom