Arama sonuçları: *

1. İsakycg67

faulty_hardware_corrupted_page hatası

Bu hatayi aldim nedir nedeni
  2. İsakycg67

Arkadaşlar Arkadasimin pc si bu hatayi aliyor

Knkalar arkadasim lol falan oynamak icin pc kurdu bnde gt 730 vardi ona verdim mavi ekran hatasi veriyordu bende ondada veriyor acaba ekran kartiylami alakali Sistem Asus a320m-f Amd ryzen 3 1200 Gt 730 Hiviksion 8 gb ram Ekran kartı haric hepsi sıfır 1673598453 Fotograf temsili
  3. İsakycg67

İ5-7400 1660 ti düşük fps sorunu

Kanka anakart düşük kalmış gibi geldi bana sonuçta donanımlar onun üstünde çalışıyor
  4. İsakycg67

Statik elektrik bilgisayar bozarmı

Bozar knka
  5. İsakycg67

Sorun olurmu beyler psu kablosu

Terse katladi yetismedi
  6. İsakycg67

Laptop ses yok gruding marka

Calisiyom knka deneyemedim zaten çok önemli degil denerim bn yine bilgilendirim sizi
  7. İsakycg67

Win 10 hangi drive kuracam bilmiyorum bilgisayarın bütün driverlerini bulmamam yardim edermiisn
  8. İsakycg67

Laptopda wifi yok ne yapabilirim?

Knka ilk win 7 ydi 10 yaptim ayni yine
  9. İsakycg67

Eski laptopdq neden ses çıkmaz ses seyin üstünde çarpı var
  10. İsakycg67

Kardesim wifi var kullanilmiyor yaptim hepsini ışık yok
  11. İsakycg67

Tm knka eyw
  12. İsakycg67

Nasil baglicam knka simdilik baglayam bide adaptör öneri bilirmisin 1661933195 Yerinde
  13. İsakycg67

Gruding marka laptop wifi yok driver yükledim gelmedi ne yapabilirim
  14. İsakycg67

Gruding laptop wifi yok

Eski bir laptop var gruding diye wifi isigi yanmıyor wifi yok driver yüklüyorum olmuyor yardim edermisiniz
  15. İsakycg67

Bu psu bu kasaya uyarmi ve kablo yetişirmi

https://ty.gl/us9lsm26ay bu kasa Bu psu https://ty.gl/l50v2uz8u0 uyarmı Detaylı bakarsanız sevinirim çünkü değiştirmek falan istemiyorum direk alıp kullancam.
  16. İsakycg67

Çözüldü✓ Yeni sistem açılmıyor

1660549042 Bak onu çıkar yeşil kablo ve siyah kablo var onları birleştir elektirigi kes öyle yap sonradan elktirgi ver bakam çalışacakmi bostayken
  17. İsakycg67

Çözüldü✓ Yeni sistem açılmıyor

Kanka 24 pin çıkar yeşil kablo ile siyah kabloyu birleştir bakam psu çalışıyormu fanı dönerse calisiyor demektir bazen psular bozuk olabiliyor
  18. İsakycg67

Sistem ısınıyor ne yapmam lazim

Hava akışı kötü olsun olmasin sistem ısınır
  19. İsakycg67

Sıcaklığı temperli cami ısıtıyor sorun olurmu 1660285654 İslemciye bakmadim ama ekran karti değişiyor 60 70 arasi
  20. İsakycg67

Knka boştayken dorun yokta oyuna girince egzoz fanindan sicak üflüyor ramleri hızını attirsam iyi olucak 1660281409 Knka sivigotuma yerine takabilirim 2 veya 3 tane o zaman iyi olur demi fazla isinmaz
Top Bottom