Arama sonuçları: *

1. İ

Çözüldü✓ DDR 5 Sistem Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Sorun ramlerdeymiş. farklı model ram aldım sorunum çözüldü.
  2. İ

Kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Hocam eskiler rahat çıkıyor, Arkadaş haklı MSİ b860 ve asus b860 iki anakartta da çok zorlandım bios pilini sökerken. Bir elimle tornavida ile bastırdım diğer elimle ince uçlu bıçak sokup zorla yukarı aldım pili.
  3. İ

Destek Aparatı Montajı

Artık anakartta uygun soket hangisiyse ona bağlanacak, Diğeri boşta kalacak evet. 1759059399 Evet anakart kitapçığında da sadece o iki soket varmış USB konnektörü olarak
  4. İ

Destek Aparatı Montajı

Hocam 9 pin usb yazanı anakart üzerinde ki USB soketlerinden birine, ARGB soketinide varsa anakart üzerinde ADD Gen_2 soketine bağlayacaksınız. 1759059040 anakart modeliniz nedir ARGB desteği var mı bakmak lazım.
  5. İ

Hocam sıkıntım ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmemesi. BİOS a giremiyorum bu yüzden. EZ debug ışıkları da hata vermiyor iki anakartta da.
  6. İ

Herkese merhabalar. Geçenlerde ikinci el olarak msi b860 wifi plus anakart ve ultra 5 235 işlemci satın aldım. Elimde DDR 5 RAM olmadığı için patriot viper 6000 MHZ RAM satın aldım. Sistemi kurdum tüm güç bağlantılarını yaptım. RAMleri önce anakart kitapçığından bakarak taktım. Anakart 4-5...
Geri