Arama sonuçları: *

1. Ş

Windows 11 fabrika ayarlarına geri döndürme nasıl yaparım ?

Sorunum düzeldi teşekkür ederim.
  2. Ş

son durum bu. 1729540736 Konudan bağımsız ama Windows 11 den nefret ediyorum. 1729540785 Güncelleştirme denetleniyor % 26 1729541321 Son durum 1729541401 %46 da kaldı bu galiba 1729541424 kalmadı devam ediyor 1729541524 şimdi ne yapayım.
  3. Ş

%85 sıfırlama istemiyorum. SAdece bir kaç ayar bozdum o ayarları fabrika ayarlında döndürmek istiyorum. 1729540467 %99 1729540515 İndi medya oluşturuyor % 40
  4. Ş

Sistemi bozmadı. Silkroad oynuna gıremıyorum sadece o ayarları yaptıktan sonra . Pc çalışıyor. %80
  5. Ş

Yönetici izni ALMA ayarı yaptım. Bu videodan baktım. %55
  6. Ş

pardon ya bu soruyu sordugum ıcın utanıyorum a:SD indiriyor hızlı iniyor görsel atacağım. %15
  7. Ş

şimdi ne yapmalyım ? Yerel disk C ye kurucam galıba.
  8. Ş

bu ekran geldı . Ben bu ekranı bılıyorum. Format atarken kullanyorum. Format atmıyacagım degıl mı ? Amacım format atmadan ayarları sıfırlamak . uygulamalrda kalacak.
  9. Ş

windows 11 i inidirn diyor omu siz link atabılr msnz yada
  10. Ş

Bi oyun için ayarları bozdum şu an daha kötü oldu bilgisayar. Fabrika ayarlarına dönmenin bir yolu var mı ? Format atmadan ve oyunlar dosyalar falan silinmeden ?
  11. Ş

Visual c++ 2010 x86 redistributable kurulmuyor

kafayı yemek üzereyim. NE yapmam lazım. Sİlkroad oynunu bota kurmak için mbot indirdim her şeyi yaptım bu program kurulmuyor. Şöyle bir ahta veriyor.
  12. Ş

Msi Afterburn düzeltme

Cpu Gpu kullanımı en yukarı almak istiyorum. min ort max %1 %0.1 fpsleri ayrı ayrı yapmak istiyorum. Nsıl yaparım ?
  13. Ş

Bu ayarı açmak faydalı mı ?

Açmak faydalı mı ? Tam oalrak ne işe ayrar ?
  14. Ş

Cs 2 hiç akıcı değil

Yayıncılarda böyle bir sorun yok. Herkes bu sıkıntıyı çekiyor o zaman
  15. Ş

Cs 2 hiç akıcı değil

Çözüm nedir ?
  16. Ş

Cs 2 hiç akıcı değil

Cs 2 beta sürümünü bir arkadaştan aldım. Cpu kullanımı az olmasına rağmen. Fps çok olmasına rağmen. Donmalat yaşıyorum. Bunun nedeni nedir ? Oyun yeni diye mi ? Herkes te mi böyle? Cs crack indirmiştim onda bile gram kasma yoktu akıcı bir şekilde oynuyordum. İ3 12100f Rtx 2060 2x8 3200MHz RAM...
  17. Ş

Lenovo laptop ssd almaya değer mi ?

Cs valorant gibi oyunları 60 fps oynatır mı ? Ssd alsam. Yoksa umutsuz vaka mı ? Not: Aynı laptoptan 2 tane var . İçindeki ramlari 3gb dan 6 gb yükseltebilirim.
Top Bottom