Arama sonuçları: *

1. 04umut76

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi

hmm anakart ve işlemciyi değiştirdim demiştiniz ve sistem reset atıyorsa güç ile alakalı olabilir sıcaklıklar normal demiştiniz
  2. 04umut76

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi

ekran kartı için psu yeterli olmayabilir hatırladığım kadarıyla 700w80+ sertifikalı sağlam bir psu gerekiyor öyle hatırlıyorum ama yine de başka bir bilgisayarda denemen iyi olur arkadaşının vb birinin bilgisayrrında
  3. 04umut76

sıcaklıkları kontrol et ve ekran kartını başka bir sistemde test et veya imkanın varsa başka bir kartla sistemini kontrol et psun kaç watt ve parçalar nedir
  4. 04umut76

Monitör küçük ama yüksek hz var mı

22'' olur ama 24'' daha iyi bence
  5. 04umut76

Bilgisayarın performans sorunu

işlemcide öok önemli bu fark işlemciden kaynaklanıyor büyük bir ihtimalle
  6. 04umut76

Ryzen 5 5600 ve Sapphire RX6400 uyumu

gta da zorlanır ama diğerlerini oynatır 1 2 ay için sorun yaşayacağınızı sanmam
  7. 04umut76

Ryzen 5 5600 ve Sapphire RX6400 uyumu

ekran kartı baya zayıf ancak idare etsin dersen iş görür tahminen düşük orta ayarlarda 30-60 alabilirsin galiba tam emin değilim ama
  8. 04umut76

Bilgisayar aniden kapanıyor

bu sorunu yaşadığınız saate bakın ve olay görüntüleyicisini açıp sisteme tıklayıp saate bakın o saatte olan hataları verecektir ona göre devam etmek daha iyi olur
  9. 04umut76

Neden linux kullanmıyorsunuz

oyle ancak bir kere alışınca bırakamıyor insan
  10. 04umut76

Neden linux kullanmıyorsunuz

oynanabilecek oyunların az olması sebebiyle
  11. 04umut76

Sayaç çıktı nasıl kapatırım

alt+r yap üst menüden performans'a bas alt menüden ölçümler sağda açılan menüden ise katmanlar ölçümler katmanını kapat
  12. 04umut76

Monitörümün ekranı karardı

kendi fiyatı kadar masrafı çıkar o yüzden yenisini alman daha iyi olur
  13. 04umut76

Monitörümün ekranı karardı

silerken kırmış ekrandaki iz kırık olduğunu gösteriyor
  14. 04umut76

Eski bilgisayardan anlayan arkadaşlar bakbilir mi?

gtx 750ti vb bir kart alıp biraz daha fazla performans alabilirsin anaakartın endir acaba ve soğutucun var mı
  15. 04umut76

Eski bilgisayardan anlayan arkadaşlar bakbilir mi?

buna hiç bir şey yaramaz phenom işlemcinin modeli ne acaba 1746907232 ve ekran kartın baya eski
  16. 04umut76

Bu değerler normal mi?

2k için normal değerler olarak yorumluyorum çünkü 1080p olsaydı 380 üzeri olurdu
  17. 04umut76

Bu değerler normal mi?

anladım 27inç ve 2k da 1080 bulanık gelecek o yüzden 2k dan devam edin
  18. 04umut76

Bu değerler normal mi?

2k için normal değerler 1080p de daha iyi sonuçlar alırsın monitörün nedir acaba
  19. 04umut76

Bu değerler normal mi?

bana düşük geldi çözünürlük nedir acaba
  20. 04umut76

Ekran kartı güç kabloları kasaya sığmıyor.

mesafe var gibi sorun olacağını sanmıyorum yine de çok katlanmasın dikkat et
Geri