Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte biosta rom image is not loaded hatası nasıl çözülür?

Sistemim; B450m s2h 16gb ram Gtx 1650s R5 2600 500gb m2 Arkadaşlar sorun linkteki videodaki gibi. Bilgisayar acilirken bu sesi cikariyor ve asla boot ekranina gecmiyor. Bios ekraninda rom image is not loaded yazıyor. 2 gun oncesine kadar boyle bir problem yoktu ne yapabilirim. Bilgisayari 2 defa...
  2. A

İ5 6500 GTX 1070 darboğaz yaparmı

Günümüz oyunları için işlemci yeterli değil ama darboğaz yapmaz maksimum %10 falan.
  3. A

İ5 6500 GTX 1070 darboğaz yaparmı

Darboğaz yapmaz
  4. A

GPU kullanımı anlık %0'a düşüyor

Sistem özelliklerini vahiy yoluyla mı öğrenicez?
  5. A

Bu performansın sebebi ne olabilir arkadaşlar?

Bu oyunu oynamak için 1 2 ay daha bekleyin anca düzeltirler.
  6. A

Ram slotundan bir tanesi rami algılamıyor.

Daha fazla detay verir misin mümkünse sistemin yakından fotosunu da at.
  7. A

R5 2600 ve GTX 1650 Super Anno 1800 ani FPS düşüşleri

Sürücülerde sorun yok hepsi güncel sıkıntı olan o değil yani. O tür sürücü uygulaması zımbırtılarını da kullanmıyorum.
  8. A

Bu oyun yeni değil ki. Konularıma bakarsanız aynı sorunu Death Strandingte de yaşıyorum oraya da bakabilirsiniz.
  9. A

RAM Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran kartı GTX 1650 Super İşlemci Ryzen 5 2600 Artık her oyunda yaşamaya başladım sisteme bir şeyler oluyor. Vermesi gereken FPS değerlerinin çok çok altında alıyorum bunun çözümü format dışında ne...
  10. A

Çözüldü✓ Pch Ent v1 sistem açılmıyor

Son anda sistemi kaptım ama montajlı seçemedim şimdi montajlıyordum ve kasaya güç gelmediğini farkettim sorun nedir acaba? Montajda bir sıkıntı yok diye düşünuyorum power + - ler falan da doğru ama sistemde tık yok. Başka bir kasada ekran kartını denedim çalışıyor yani ekran kartında bir sıkıntı...
  11. A

Günümüzde minimum bir pc nasıl olmalı?

1060 altı boş
  12. A

Bilgisayar BIOS'a girmeden açılmıyor

Herkese merhaba, sorunum şu şekilde; Kasanın power tuşuna basıyorum anakart yazısı geliyor ve ekran no signal hatası veriyor sistem boşa düşüyor ama çalışıyor. Akabinde reset tuşuna basıp BIOS'a giriyorum ve kaydetmeden çık deyince Windows açılıyor. Bu sorunu sistemi kurduğumdan beri yaşıyorum...
  13. A

Web'de gezerken monitör ekranında bozulmalar oluyor.

Kurmam o mereti kurduktan sonra bütün simulasyon oyunları 37 fps ye sabitliyor bu sorunun onunla ne alakası var ki? 1656963986 Brave kullanıyorum tarayıcı olarak.
  14. A

Web'de gezerken monitör ekranında bozulmalar oluyor.

EKRAN KARTI :Gtx 1650 super .Ekran kartının en güncel driver'I yüklü, experienceyi kurmadım. Sorun bu neden böyle oluyor ? Monitörden kaynaklı bir sorun olsa oyunda da aynı sorun olur, videoya girince böyle oluyor.
  15. A

Ekran Kartım Yük Altında 75 Derece Görüyor, Normal Mi?

75 üstüne çıkarsa anormel.
  16. A

Kasanın reset tusuna basmayinca ekrana goruntu gelmiyor

Çok gariptir ki kasanin power tusuna basinca monitor no signal hatasi veriyor ve goruntu gelmiyor ama ondan sonra kasanin reset tusuna basinca bilgisayar aciliyor bunun nedeni nedir acaba nasil çözerim kasa gametech velar acaba kablolama da mi bir sıkıntı var
  17. A

Çözüldü✓ GTX 1650S Sistem görüntü vermiyor

hocam yok eminim bir sey olmadigina eger verdiysem bile calismazdi su an boot ekranina atiyor elimde klavye olmadigi icin biosa giremiyorum ama yarin insallah halledicem eger oyle bir sıkınti olduysa yarin konuyla alakali tekrar mesaj atarim artik yardimci olabilir misiniz bilmem tekrar...
  18. A

hocam onlar kolay isler sistem boot ekranina atmayinca endiselendim simdi atiyor artik geri kalani yarin hallederim tesekkurler yardim icin
  19. A

hocam 1 kere daha power tusuna bastim artik sistem oto biosa atiyor fakat hala kontrolcu calismiyor yine de yardim ettiginiz icin tesekkurler
  20. A

sectim 1646334576 ama no signal diyor 1646334745 1646334802 bu calisiyor demek degil mi 1646335005 arkadaslar geldi fakat power tusuna bir daha basinca geldi sanirsam yanlis pinleri taktim bana yardim edebilecek var mi bu konu da zaten kasanin uzaktan kontrolcusu de calismiyor bu yuzden
Top Bottom