Arama sonuçları: *

1. A

IP veriyormu facebook

onu yaptım ama değişmişmidir 1629136906 nasıl resetleyebilirim 1629137071 genelde böyle diyolar 1629137074 cep telefonu olsa da olmasa da bulunamaz savciliga once sikayet etcen orasi facebook a gondercek fakat facebook asla ip bilgisi paylasmaz. uluslararasi teror organize suc olmadigi sürce...
  2. A

IP veriyormu facebook

peki pc format atsam ıp değişirmi 1629136855 birde nasıl ıp değiştirebilirim
  3. A

IP veriyormu facebook

peki bu doğrumu 1629136677 Kesinlikle vermiyor.Ben iki kez savcılığa başvurdum.Benim paylaşmadığım paylaşımlardan dolayı suçlandım.Ben itiraz ettim.Savcılık mahkemeye tespit edilememiştir diye yazı göndermiş.Buna rağmen aleyhime karar verildi. Facebook Türkiye gibi eften püften işlerle...
  4. A

IP veriyormu facebook

özel bir durum sadece ıp verirmi
  5. A

IP veriyormu facebook

Merhaba arkadaşlar bir kişiye faceboktan küfür ettim bana etmişti senipolise vericem diyor ıp den beni bulurlarmı facebook ıp veriyormu
  6. A

2 tane ekran kartı takarsam VRAM artar mı?

KNK BU PC BİZİM MAHHALEDE ÇOÇUK VAR DURUMU YOK ONA VERCEĞİM BEDAVA O YÜZDEN BENDEM 3080 VAR ZATEN
  7. A

2 tane ekran kartı takarsam VRAM artar mı?

Merhaba dostlar benim pc de 2 ekran kartı girişi var bende 1 tane 2 gb kart bir tane 1 gb ekran kartı var bunları bir taksam 3 gb ekrankartı olurmu
Top Bottom