Arama sonuçları: *

1. ADXD2000

Osu! Oynarken aniden donup kapandı yardım edin

şuanda bu şekil sadece yeşil bir ışık yanıyor
  2. ADXD2000

Bir ara tekrar açılıp aynı şekilde kapanmıştı anakartı söküp temizledikten sonra oldu ama şuan yeniden açılmıyor
  3. ADXD2000

Yok fanı da dönüyor
  4. ADXD2000

Osu! Oynuyordum kendi halimde birden bire pc kitlendi ve hiçbirşey yapılamaz hale gelip dondu mecbur olarak reset attım ve açınca görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp taktım ramleri sildim yerlerini değiştim yine de bir şey değişmedi ne yapmam lazım? NOT: ısı ile problem yoktu
  5. ADXD2000

Bios neden gelmiyor?

Olmuyor 1613939246 Ard arda yapıyoruz zaten 1613939269 Eskisi ile deneyeceğim şuan yanımda değil
  6. ADXD2000

Bios neden gelmiyor?

Resetledim 2 kere
  7. ADXD2000

Bios neden gelmiyor?

Önceden geliyordu gt 730 ile bu ekran kartında gelmiyor ve f2 ye basıyorduk sanırım şimdi tüm tuşları denedik olmuyor anakartın başlangıç resmi fln da gelmiyor
  8. ADXD2000

Bios neden gelmiyor?

B460 gta anakart i5 10400f işlemci amd hd 6450 ekran kartı 16 gb ram bios gelmiyor daha doğrusu ekran gelmiyor bekleyince windows açılıyor ancak hiçbirşekilde biosa girilmiyor evet biliyorum e.kartı eski fiyatlar düzelirse yeni birtane alacağız. Yardımlarınız için tşk
  9. ADXD2000

active nasıl kapatılır?

activex diye bir şey yok hiçbiryerde bulamadım :/ dediğin adımlarıda uyguladım yok
  10. ADXD2000

active nasıl kapatılır?

aşşağıdaki resimdeki gibi active diye bir şey var. kapatıyorum 5 sn sonra geri geliyor cpu yu aşırı bir şekilde yoruyor rami de 4 gb fln harcıyor işlemci amd fx 8320 ekran kartı gt 730 nvidia 10 gb ram 1613910522 @Abdullah Hacıgül yardım lütfen abi
  11. ADXD2000

XİAOMİ boot loader ne kadar süre verdi?

youtubede bir video izledim dediklerini yaptım xiaomi mi tool v2 indirdim fakat böyle bir sorun ile karşılaştım başka bir yolu varsa root atmanın yada boot loader kilidini kırmanın lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
  12. ADXD2000

Mavi ekran verdi yeniden başlattım açıldı ve bu geldi karşıma?

sebebini bilmiyorum ancak eski bilgisayasrımda çok ısındığı zaman böyle aynısı oldu ve daha sonra hiç olmadı ama yinede format atmanı öneririm.
  13. ADXD2000

Geforce experince sorunu

gefoce experince indirdim fakat grafik kartınız uyumlu değil hatası geldi bu sorun için çözüm yada experinceye benzer bir program varmı teşekkürler E.KARTI = nvidia gefoce gt730 4gb
  14. ADXD2000

Kamera garip renkler gösteriyor

laptop mu ? laptop ise format atmayı deneyebilirsin sistemsel arıza olabilir.
  15. ADXD2000

Kamera garip renkler gösteriyor

kabloda sıkıntı olabilir
  16. ADXD2000

KULLANICI HESABI DENETİMİ şifre girmeme sorunu

resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım ve ne yapacağımı veya parolayı nereye gireceğimi bilmiyorum parolayı gir kısmı yok geforce experience kuruyordum bu geldi ve başka uygulamaları çalıştırıncada aynısı geliyor çözümü nedir?
  17. ADXD2000

KULLANICI HESABI DENETİMİ şifre girmeme sorunu

resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım ve ne yapacağımı veya parolayı nereye gireceğimi bilmiyorum parolayı gir kısmı yok geforce experience kuruyordum bu geldi ve başka uygulamaları çalıştırıncada aynısı geliyor çözümü nedir?
  18. ADXD2000

OVERCLOCK NASIL YAPARIM?

intel core 2 duo e7500 overclock yapılır mı? yapılırsa nasıl yhapılır ? 1589070685 3.19 ghz bu arada
  19. ADXD2000

samsung GALAXY j4 plus rom ekranına nasıl ulaşabilirim

orta (ev) tuşu yok acil yardım!!
Top Bottom