Arama sonuçları: *

1. ALPHA TR

Çözüldü✓ 180 hz monitörüm var 179.82 hz görünüyor

Aynen 165 Hz monitörüm var aynı dediğiniz gibi
  2. ALPHA TR

Bilgisayarım mavi ekran verdi açılmıyor

Selamlar arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi PC mavi ekran verdi açılmıyor hiçbir şekilde ne yapmam gerekiyor 1699032947 Yardım edebilecek yokmu
  3. ALPHA TR

Pc monitordeki Pixelli görüntü düzeltilebilirmi

ana ekrandayken sag tık yap nvidia denetim masası var ona gir en üst sekmede görüntü ayarlarını ön ayarla yap var ordan pikselligi kısmen kontrol edebilirsiniz ama kaliteli bir görüntü pc oldugudan daha fazla yoracaktır
  4. ALPHA TR

Pc ünitesine led takmak istiyorum öneri lazım

Arkadaşlar bilgisayarımın etrafına led döşemek istiyorum sizin aldıgınız veya kendinizin ucuz yollu yaptıgı bişey varsa veya normal hazırda olur önerilerinizi bekliyorum
  5. ALPHA TR

Bilgisayarıma upgrade yapmak istiyorum?

hangi modelini önerirsiniz
  6. ALPHA TR

stok sogutucusu var kasa dark guardıan sıvı sogutucu olabilir
  7. ALPHA TR

Peki hangisi gider işlemcilerden 5600x felan ?
  8. ALPHA TR

yok bee ne 8 tanesi :D 8x8 16gb demek istedim
  9. ALPHA TR

valla hocam bi an gaza geldim siz böyle deyınce vazgeçtim pc sıkıntı yok her oyunu full ayarlarda oynuyorum
  10. ALPHA TR

valla ilk defa duydum şuan ben pc almadan önce kaç defa foruma konu açtım kimse böyle bişey demedi 3600x hertürlü yeter dediler yoksa 3600 alıyodum ve bide psu hazır sistemde şu vardı High Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı onun yerine bunu nasıl dedim sıkıntı olmaz...
  11. ALPHA TR

darbogazı 3600 yaptıgını sanıyordum ilk defa sizden duyuyorum 3600x 2070s darbogaz yapmasını
  12. ALPHA TR

tavsiyeleriniz neler psumda sıkıntı yaşamadım biri daha demişti bu sisteme o psu olmamış diye 1630515033 nerdeyse 1.5 sene oldu sıkıntı yaşamadım ilerde sıkıntı verirmi 1630515102 ryzen 5 3600x bahsediyorsunuz demi?
  13. ALPHA TR

Öncelilkle selamlar arkadaşlar ben rtx 3060 ti veya 3070 yükseltmek istiyorum neleri degiştirmem gerekir pc özelliklerim: ekran kartı: rtx 2070s işlemci: ryzen 5 3600x anakart: asrock b450 pro4 ram: geil evo x ii ddr4 8x8 güç kaynagı: aerocool aero white 650w 80+ aktif pfc ssd: kingston a2000...
  14. ALPHA TR

Pc usb baglantısıyla telefonu görmüyor

herkese günaydın arkadaşlar sorunum başlıkta ne yapabilirim sıkıntının ikisindede oldugunu düsünmüyorum driver felanmı yüklemem gerekiyor
  15. ALPHA TR

Mavi ekran hatası aldım yardım eder misiniz? (minidump paylaştım)

yeni windows güncellemesine güncelledinmi
  16. ALPHA TR

rtx 2070s ryzen 3600x darbogaz yaparmı

cevaplarsa iyi olur burdaki kullanıcılar genelde cevaplıyorlarda o yuzden etiketlemedim 1614342091 1080p monitörle kullanıyorum hocam grafikleri 2k cıkarınca düşüyor cekirdek kullanımı aynı abdullah abinin videodaki gibi o yuzden sormak istedim 1614342490 assasins creed originsde gördüm bu...
  17. ALPHA TR

rtx 2070s ryzen 3600x darbogaz yaparmı

selam beyler abdullah abinin rtx 3060 videosunu izlerken başlıkta yazan kendi sistemimde cpu cekirdekleri kullanımı 60.70.80 lerde olanları gordum videoda bu darbogaz diyordu abdullah abi bu darbogaz oluyormu yoksa biri açıklayabilirmi kafam karıştı
  18. ALPHA TR

monitorde yukarıda 120 hz simgesi gosterıp duruyor nasıl kapatabılırım ?

Monitorun tuşu arka tarafta sanırım ordan ayarlarına girin bulursunuz zaten
  19. ALPHA TR

monitorde yukarıda 120 hz simgesi gosterıp duruyor nasıl kapatabılırım ?

Monitörün altında veya arkasında hz ayarlama FPS gösterme gibi ayar yapan tuşu olması lazım ordan kapanır monitör markası ne
  20. ALPHA TR

Windows kurulumu için boot menüsünden hangi seçeneği seçmem gerek?

İnternetden YouTube videolarına Bakarak çözmüştüm ben bunu
Top Bottom