Arama sonuçları: *

1. A

Bunu nereye takmalıyım ?

Siyah sokete mi takacağım ? 1692476157 Tamam yaptım ben ikisini de takmaya çalışıyordum ondan olmamış.
  2. A

Bunu nereye takmalıyım ?

Ccfl kit takmaya çalışıyorum kasaya aydınlatma için
  3. A

Bunu nereye takmalıyım ?

CCFL Kit aldım fakat nasıl takılacağını bulamadım. Beyazı siyaha takmayı denedim ama epey zor takıldı ve çalışmadı.
  4. A

Format başa dönüyor yardım lazım

Şimdide böyle bişey oldu
  5. A

Hemen bi deneyeceğim teşekkürler
  6. A

Arkadaşlar merhaba bios üzerinden format atıyorum USB ile Windows kuruluyor diyor sonra en başa tekrar dönüyor?
  7. A

FPS değeri normal mi ?

Monitörün max kaç hz ise o fpse sabitle. 75 ise 75 fpse çıkacak kadar grafikleri kıs.
  8. A

Overclock Gerekli mi?

wraith prism iyi bir soğutucu değil hiçte sevmem , ryzen 3700x zaten epey ısınan bir işlemci. Ama boşta o kadar ısınması tuhaf. Ayrıca 4.05 te o dereceleri görmesi de tuhaf birşeyleri karıştırmış olmayasın ? fazla mı voltaj verdi ? Bütçe varsa iyi bir sıvı soğutma ve mastergel maker al.
  9. A

Bir format kaç saat sürer , ne yapmalıyım

500W psusu olan bir bilgisayar tam yükte bile çalışsa günde 1.2TL mi ne yakıyor ancak.
  10. A

Düşük işlemci kullanımı ve BİOS'a girememek

Cidden bir kişi bile yardım edemedi. DH , TP yazmadığım yer kalmadı.
  11. A

Konu hala güncel. 1605908936 Koca forumda yardım edecek kimse yok mu ya gerçekten? :(
  12. A

Tüm oyunlar orijinal. Bu en düşük ayarlar : Buda Ultra ayarlar 1605737848 BİOS için çözümü olan var mı ?
  13. A

Onda fark ettim. Watch Dogs 2 , Deus Ex , Ark veya Crysis 3 ile de test edebilirim.
  14. A

En düşükte , ilk attığım ise Ultra'ydı.
  15. A

Fakat bu düşük CPU kullanımından dolayı FPS kaybı yaşıyorum , diğer test videolarında 15 FPS'ye kadar fark yediğim oluyor. BİOS sorunu şu , klavyem windows penceresi açıldığı zaman kullanıma giriyor. Yani masaüstü açılana dek klavye çalışmıyor. Windows üzerinden de giremiyorum UEFI'yi kurdum...
  16. A

Şimdi topladığım sistemimin başlıca özelliklerini yazıyorum, Gigabyte B450M S2H anakart R5 1600 AF işlemci RAM 2x8 XPG D30 3000 MHz E. Kartı Palit 1650 GP OC FSP 500W 80+ İşletim sistemim ise SSD'ye kurulu. Şimdi yaklaşık 6-7 ay kadar oldu bu sistemi toplayalı, ilk 2 ayında BIOS'a falan...
Top Bottom