Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

WİNDOWS 11 geçilmeye değermi?

Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. Ben de çıktığı ilk günlerden beri aktif kullanan birisiyim. Major bir hata vs. asla karşılaşmadım. w10'a olan bağlılığı ben de anlayabilmiş değilim.
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Parça yeniledim pc çalışıyor ama ekran gelmiyor neden ?

Anakart ve işlemciniz bios güncellemeden çalışacak şekilde mi?
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Valorant Görüntü bozukluğu

Bloom'u açmamanız gerekir.
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

bloom ve benzeri ayarlar da var, o yüzden sizden görsel istemiştim oyun içi ayarlar menüsünün. Nvidia denetim masasında çubuk kalitede mi performansta mı?
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bahsettiğiniz şey ondan kaynaklı olabilir ama oyun içi ayarları tam olarak keskin yaptığınıza emin misiniz. Grafik ayarları ve görüntü kalitesi kısmının bir fotoğrafını atabilir misiniz?
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ghosting ile ilgili olabilir söylediğin şey. (oyun içi ayarlarını tam yaptığını varsayarak söyledim)
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

85 İşlemci sıcaklığı işlemciye zarar verirmi?

5-6 ayda bir şey olmaz korkmayın. İntelse durumdan şüphelenecek bir şeyiniz yok. İçindeki macun da yorumlara göre gayet kaliteli. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sıcaklıklarınız zaten ciddi oranda düşecektir.
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayır, zaten stok fanların sökümünde bu tarz problemler çok yaşanmaz. Kurumuş termal macunlu uzun süreli kullanımlardan sonra açılan PC'lerde ortaya çıkar genelde. Evet benim hatam, o sitede stok kalmamış. Sadece tek renk beyaz olanının stoğu mevcut o sitede. Sanırım stok sorunu yaşanıyor...
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dediğiniz olay AMD'de sık rastlanan bir durum. İntelde de ara sıra denk geldiğim oldu yaşayanlara ama bu çok zor. Çünkü intel işlemci braketi üstten alta bir baskı ile işlemciyi tutuyor. AMD'de ise bu durum yanlardan bir baskı kuvvetiyle gerçekleştiği için AMD'de bu durumun yaşanması daha...
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

XTS'in soğutma bloğu daha fazla katmanlı ve içinden çıkan macun daha iyi.
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Sorun yok kendiniz takabilirsiniz. Alacağınız hangi model olursa olsun youtube'de sürüyle videosu var takılması ile ilgili. Soğutucu olarak bunu önerebilirim. Bütçenizin biraz üzerinde ama kaliteli bir soğutucudur...
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hocam dediğim gibi 12400f ısınan bir cpu zaten. Stok fanla geçici olarak kullanabilirsiniz ancak uzun ömürlü olmayacaktır. En yakın zamanda bir soğutucu almanızı öneririm. Ben 12400f aldırdığım herkese beraberinde bir kule tipi aldırdım yakın çevremde mesela.
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

12400f için stok soğutucu önerilmiyor. En yakın zamanda kule tipi ya da sıvı soğutmaya geçmeniz yararınıza olacaktır
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu hata nedir? Nasıl silebilirim?

Yüklü 3 tarayıcıma da baktım hiçbirinde buna benzer bir eklenti yok
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu hata nedir? Nasıl silebilirim?

Dostlar, ofiste kullandığımız bir PC var ve iş gereği bir dosya indirme işleminde her seferinde bu uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı vermemesi için çeşitli bir sürü şey sildim ancak bu uyarı hala devam etmekte. Hangi butona basarsam basayım her seferinde tekrarlanıyor. Bunu nasıl silebilirim? Data...
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bilgisayar reset atıyor

Reset atıyorsa windowsun kurulu olduğu diskinin sata kablolarını kontrol edebilirsin. Kasa ön portlarının anakarta bağlandığı kısmındaki bağlantılara da bir göz gezdir.
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

PSU yandı en iyi sayılabilecek psu önerisi

cv serisi sesli derler bir de
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

PSU yandı en iyi sayılabilecek psu önerisi

Yanan PSU'nuz nedir? Merakımdan soruyorum
Top Bottom