Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Yok yae ne olacak driver güncellerkende git gel yapıyor
  2. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Onunla alakası vardır drivera müdahil oluyor sonuçta sürekli yapmadıkça bir şey olmaz
  3. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Denedim
  4. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Arkadaşlar sorun net bşosa girince dp üzerinden ekran gelmiyor sinyal yok diyor Hdmi üzerinden anca ulaşabiliyorum Anakart desek sorun arkadaşın pcde sıkıntısız çalışıyordu Ekran kartı desem önceki anakartta takılıyken sorunsuz ekran bios geliyordu Sorun moniyör desem yeni aldım önceki...
  5. Acelorion Pax

Windows Aktivasyonu Yardimi

Microsft hesabı açtıysa microsoft hesabıyla etkinleştir ben öyle yapıyorum hep
  6. Acelorion Pax

Sanki fps drop yiyorum

Sistem Msi 4080 suprim x 7800x3d +150mhz ve curve optimizer dan c1 e eksi 10 c2 ye eksi 15 gerisine eksi 30 verildi stabil en iyi değerleri alıyorum işlemcide şuanlık Ramler xpg lancer blade 6400mhz cl 32 ben daha stabil diye 6000mhz cl 30 40 40 90 da çalıştırıyorum Anakar rog x670e-e Pc yi...
  7. Acelorion Pax

Yeşil ışık 99 hata kodu nasıl çözerim

7800x3d 4080 suprim x x670e-e rog strix anakart 850gl psu problem ne olabilir de bu hatayı alıyorum
  8. Acelorion Pax

Kendiliğinden kapanan oyunlar

Arkadaşlar witcher3 rdr2 yüklü şuan oc de ikiside belli bir süre oynafıktan sonra donuyor ve hemen ardından kapanıyor dün witcher 3 ü saatlerce oynamıştım bugün rdr2 yi kurdum en sonunda ve olaylar bundan sonra olmaya başladı bir yandanda valorant yüklüyordum valorantın yüklendiği pencere garip...
Top Bottom