Arama sonuçları: *

1. Ahmetycsy

bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Low ayarlarda sisteminiz Valorant'ta 250 FPS civarı alır, Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun ben olsam sırf bunun için yükseltme yapmazdım siz bilirsiniz yine de.
  2. Ahmetycsy

bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

Neden yükseltmek istiyorsunuz 1080p için yüksek grafiklerde akıcı oynatmadığı oyun yok zaten gayet iyi sistem. 2k ya da 4k monitörünüz varsa o zaman bütçeye göre öneri yapılır.
  3. Ahmetycsy

1660 s kartımı satıp rx 6400+ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum ne yapmalıyım?

Bu durumu en başta 1660 super ekran kartını almadan düşünseydiniz daha iyi olurdu, hep derim ihtiyaca göre ürün alınır diye. Paraya ihtiyacınız varsa 2. elden satıp uygun bir ekran kartı ve işlemcialabilirsiniz, zaten cs:go'yu benim eski 2012'den kalma laptop'um bile akıcı oynatıyordu sistem...
  4. Ahmetycsy

Gta 5 Fps Sorunu/Rtx3050

Youtube'daki testlere baktım çoğu 16 GB RAM ile test etmiş oyunu. Sadece bir tane 8 GB RAM kullanan biri vardı o da sizinle aynı FPS'i almış aynı laptop özellikleriyle.
  5. Ahmetycsy

Gta 5 Fps Sorunu/Rtx3050

Rahatsız edici ve sık sık olan bir kasma varsa ya laptop ısındığından dolayıdır ya da RAM'den kaynaklı olabilir.
  6. Ahmetycsy

Gta 5 Fps Sorunu/Rtx3050

FPS düşüşü dediğiniz oyunda drop, donma, kasma mı oluyor yoksa sadece sayılsal olarak mı FPS düşüyor. Ben 2012 yılından kalma laptopumla bile 768p orta ayarlarda 60 FPS akıcı oynamıştım oyunu.
  7. Ahmetycsy

Ekran Kartım Yük Altında 75 Derece Görüyor, Normal Mi?

75 derece normal bir sıcaklık. Tavsiyem Msi Afterburner'ı kapatın ve sadece oyununuzu oynayın kafanızı bulandıracak bir durum yok.
Top Bottom