Arama sonuçları: *

1. Aizen

Bilgisayar açılırken klavye mouse ışığı 2 kere gidip geliyor ?

Arkadaşlar bu açılırken oluyor anakart ayarlarında mı bir problem var bios pilini cıkarıp taktıktan sonra böyle bir durumla karşı karşıya kaldım pc açılıyor bios yazısı geliyor klavye mouse ışığı gidiyor ama klavyedeki herhangi bir tuşa bastığımda ışık geliyor sonra pc açılıyor ve pc açıldıktan...
  2. Aizen

BİOS MENÜSÜNE GİREMİYORUM

Arkadaşlar bende hiç bir şekilde biosa giremiyorum anakart logosu dahi gelmiyor ne yapmalıyım ?
  3. Aizen

Oyun Esnasında Çok Keskin FPS Düşüşü

Laptopların yılda 1 kez bakımı yapılmalıdır termal macun değişimi olduğunu düşünüyorum sıcaklık değerlerini kontrol eder misiniz ?
  4. Aizen

Valaorant oynarken pc aniden dondu ve kapandı

Büyük bir ihitmal ezdebug led yandı anakartın üstünde r5 2600 ile b450 chipseti arasında bu sorun var.
  5. Aizen

DA-SİSTEM 5 BİLGİSAYAR SÜREKLİ MAVİ EKRAN VERİYOR

Yolla serisinden itopyaya uğraşma.
  6. Aizen

Valorant da optimizasyon sorunu olduğundan yüzde kaç FPS düşüyor??

Arkadaşlar son gelen update ile bazı arkadaşların fps si düşmüş ama benim aksine çok yükseldi sizde durum nedir ?
  7. Aizen

Sistem takası mantıklı mı ?

Emin misin 2.el olmadığına kutusu açılmamış ürünler mi ? Çünkü o fiyata zor.
  8. Aizen

csgo kasıyor apu sistemde

Kaç fps alıyorsunuz ?
  9. Aizen

Sistemimin emülatör değerleri.

Emülatör adı üstünde siz bilgisayarda olmayan bir oyunu oynamaya çalışıyorsunuz normal bu değerler pubg ya da pubg light oynadığınızdaki fps değerlerine bakın.
  10. Aizen

Sistemim GTA 5 ' de ram kullanmadığından DROP Yiyorum.

Dostum millete sinirlenmişsin ama doğruyu söylüyorlar 8gb ram den başka bir çare yok 4gb seviyesi kullanma nedeni arkada çalışan uygulamalar olabilir ya da format atmayı deneyebilirsin.
  11. Aizen

i5 10400f + RX 5600XT Sistem Düşük Fps Sorunu

Başka oyunlardaki fps değerin nedir ? 1612036517 Ram çift slot değil ve 2666 mhz buda etkiler ve fps bir sorun göremiyorum.
  12. Aizen

Pc kapandı görüntü gitti

Biosu güncelleyin musait bir zamanda internet araştırıp.
  13. Aizen

Pc kapandı görüntü gitti

Görselde göründüğü gibi bios update yapın ekran kartı vs herşeyiniz güncel olsun bilgisayar kapanmadan önce dondu mu ?
  14. Aizen

Pc kapandı görüntü gitti

Ezdebug led yandı mı anakartta ? Ve anakart ve işlemci modelin nedir ?
  15. Aizen

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Dostum hangi ildesin söyle İzmirdeysen cidden gelirim sizi yolmaya çalışıyor biz buradayız rahat olun.
  16. Aizen

Dostum sistem 0 değil takma kafana bence sen veriyorken çalışıyorsa zaten o adamın suçudur o benden söylemesi bugüne kadar çok 2.el ürün sattım hepsi temizdi öyle bir insan hiç denk gelmedi karşıma Allahıma şükür.
  17. Aizen

Sakın iade almayın insanlara güvenmeyin sendeyken bir sorun yoksa gerçekten doğru söylüyorsan alma zaten
  18. Aizen

Çözüldü✓ VGA HDMI monitör sorunu.

Uyumlu ama sistem çok kötü aldığın :( .
  19. Aizen

Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli nasıl temizlenir

Çekmesi sıkıntı kanka üfleme ağletinin farklı bir adı vardı hatta Recep baltaş 10 senelik mac sistemi temizlediği videoyu izle.
Top Bottom