Arama sonuçları: *

1. A

bilgisayarımı şarza takınca oyunlar açılmıyor şarzı çıkarınca açılıyor

Ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir. Şarja takınca harici ekran kartını kullanıyor şarjdan çıkarınca dahili ekran kartına geçiyordur. Öncelikle sarjdayken harici ekran kartını kapatın oyunu açmaya çalışın, sorunun ordan olup olmadığından emin olun, Harici ekran kartının sürücülerini kontrol...
  2. A

Laptop zorlayınca kapanıyor

Çok iyi olmayan i5 8. Nesil Lenovo laptopum var bu gün oyuna girince 1 2 dk sonra kapanmaya başladı. Geçen hafta termalacun değiştirmiştim acaba düzgün yapamadım ısıdan mı kapanıyor dedim ama sıcaklıklar düzgün gözüküyor tekrar içini açıp termal macun güzel yayılmışmı diye baktım gayet iyiydi...
  3. A

3d yazıcı için öneri (başlangıç)

Neo daha yeni bir model. Programdan kastın ne çizim programımı dilimleyici mi
  4. A

Uygun fiyatlı USB hub önerisi

Merhaba laptopumda 2 tane USB A cikisi5var biri temazsızlik yapıyor bu sebeple klavye ve mouse taktığımda sorun oluyor ve ayrıca başka bişey takmıyorum. İki tanede kullanmadığım USB C çıkışı var o sebeple uygun fiyatlı bilgisayara takılan ucu Type c olan olabildiğince minimal bir USB hub...
  5. A

İnternet kafe açıyorum 30 bilgisayar ne kadar elektirik tüketir aylık

Çok internet kafeye giden biri değilim ama o işlemci ve ekran kartı ile müşteri memnuniyeti pek iyi olacağını sanmıyorum
  6. A

2TB FLASH BELLEK GERÇEKMİ

Bunlar genelde 16-32 gb civarında oluyor donanımsal veya yazılımsal bir özellik sayesinde windows bunları 2tb olarak görüyor ama hafıza belli bir sınırı geçtikten sonra var olan dosyaların üzerine yazıyor
  7. A

İşlemciyi ters taktığımda ne oour

Acaba fan kablosunu yanlış takmış olabilirmisin veya fanın bozulmuş olabilir. Sök tak sırasında fan zarar görmüşse belki kısa devre yapıyordur aşırı akım çekiyordur ve fanla usbler ortak bir regülatörden güç alıyorsa bu hatayı veriyor olmasın
Top Bottom