Arama sonuçları: *

1. A

Sistem toplama sitesi önerisi

QP, müşteri memnuniyeti en yüksek firmadır diyebiliriz. Hatta sorun yaşadığınızda Technopat Sosyal'de Recep Baltaş'ı etiketlemeniz yeterli. Onun dışında İncehesap var, İtopya var, Sinerji var, Gamegaraj var, Gaminggen var...
  2. A

corsair hs35 bilgisayarda mikrofon çalışmıyor

PC'nizde çift jak girişi varsa dönüştürücü almalısınız, şu tarz bir şey: https://www.hepsiburada.com/oem-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-kablo-3-5-mm-disi-to-2-x-3-5-mm-erkek-p-HBV00000NHJWJ Mikrofon kapatma tuşunu da kontrol edin.
  3. A

Yardım! Bu Cihaz Nasul çalışır

Ben USB olmadan kullanıyorum, hediye falan etmiş olmasınlar? Ses aktarımı için falan zannettim ancak giriş de yok.
  4. A

1 Gün Arayla 2 Kere Format Pcye zarar verir mi?

En fazla depolama biriminin ömrü azalır.
  5. A

Bios pilini çıkarıp taktım siyah ekran

İşletim sistemini boot menüsünde başa alın. BIOS ayarlarınız sıfırlandı, korkulacak bir şey değil.
  6. A

Ses Sorunu(Ses Çok İnce Geliyor)

Ses sürücüsünü modelinize göre kaldırıp tekrar kurun. Olmazsa bunu kurun: https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/pc-audio-codecs-high-definition-audio-codecs-software
  7. A

Merhaba laptopumda gözle görülür bir yavaşlama var

Oksitlenme olabilir, geçmiş olsun keşke kurutsaydınız. Temiz kurulum yapıp tüm driverları kurmayı deneyin.
  8. A

Hdm den Vga ya dönüştürme

İşinizi göreceğini düşünüyorum: https://www.hepsiburada.com/dark-dijital-hdmi-to-analog-vga-ve-ses-aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-BS40084
  9. A

PC USB den başlatmak için hangisini seçmeliyim

USB CD-ROM'u deneyin. Olmazsa teker teker deneyip bulun :)
  10. A

USB ses kartı cızırtı sorunu

USB kartları genelde kalitesizdir, daha kalitelisini alabilirsiniz.
  11. A

SanDisk USB Flash Bellek Isınma Sorunu

SanDisk'in kalitesizliğinden. Linux dağıtımı kurarken 4 tane SanDisk USB bozdum, en sonunda bıkıp Samsung USB aldım ve hâlâ hayatta. Okuma-yazma hızlarında sorun yoksa ısınmayı pek dert etmeyin, veri yazılırken benim Samsung da ısınıyor.
  12. A

Hard diskimde HER HANGİ bir SORUN var mı, yok mu nasıl test ederim?

HD Tune ve Crystal Disk Mark/Info programlarını önerebilirim.
  13. A

Razer Cortex Kullanılmalı mı?

Hayır. 2-3 FPS fark oluyor, FPS'yi düşürdüğü bile olabiliyor.
  14. A

CL ve MHZ Değerleri Aynı Olan Farklı Renk RAM'ler Sorun Çıkarır mı?

Bunun için sorun olmaz diyorum ancak hâlâ anlaşamadık. Kit olmadığı sürece bile düşük de olsa uyuşmama ihtimalinin olmadığını biliyorum zaten. Konu sahibine uzun uzun anlatmak yerine renkler ve model aynı olduğu için ve %95 ihtimalle renkler dışında tüm değerler aynı olacağı için "uyar" deyip...
  15. A

Duydum, Sk Hynix ve Samsung mesela. Yüksek ihtimalle uyuşur, %100 diyemeyiz zaten. Ayrıca arkadaş aynı RAM'in farklı renklisi demiş, farklı renkli olunca çip değişmiyor :)
  16. A

Aynı MHz ve CL değerindeyse uyuşur. Ben değerleri aynı olmayan iki RAM'i kullanıyorum sorun yok :)
  17. A

windows 7 den windows 8 e geçerken lisans anahtarını yazıyorum olmuyor

Otomatik etkinleştiği kısmına katılmıyorum, iki kere format attım OEM key olanlar otomatik etkinleşirken diğerleri etkinleşmiyor.
  18. A

windows 7 den windows 8 e geçerken lisans anahtarını yazıyorum olmuyor

Etkinleşme varsa en başta oluyor, yanlış bilgi. Konuya gelirsek Win 7 keyi Win 8'e uyumlu olmayabilir, ucuza satılan keylerden alabilirsiniz.
  19. A

Laptopuma Birşeyler Oluyor

DDU ile sürücüleri silip tekrar yükleyin.
  20. A

YouTube izlerken bir anda ekranım dondu

Ne alaka? Güncelleştirme yapmamanız için bir sebep yok, dahili ekran kartını bile kullanıyor olabilirsiniz. Güvenli modda girip yapmayı deneyin.
Top Bottom