Arama sonuçları: *

1. Ali Yüksel

"Input signal out of range" PS4 hatası

Selamlar, PlayStation 4 Pro'mu kendi monitörüme bağlamak istedim fakat monitörümde HDMI girişi olmadığı için HDMI to DVI dönüştürücüsü aldım. PlayStation'u başlattığımda ise "Input Signal out of range" hatası aldım. İnternetteki çoğu çözümleri denedim çözünürlük düşürme vs. fakat olmadı. PS4'ü...
  2. Ali Yüksel

OCCT PSU testi "crashed" hatası

Merhabalar, bilgisayarımın kapanma sorununu bulmak için PSU testi yapmak istedim. OCCT uygulamasını ilk yüklediğimde Power testini yaptım ve bilgisayarım kapandı fakat bir daha teyit etmek için bugünde yapmak istedim. Testi başlattıktan 4-5 saniye sonra PSU crashed hatası aldım. Not: 6.2.0...
  3. Ali Yüksel

Sistemim kendiliğinden kapanıyor.

Kabloların hepsini çıkartıp tekrardan düzenli bir şekilde bağladım, sorun hala düzelmedi. Kafasına göre kapanıyor anlayamadım.
  4. Ali Yüksel

Sistemim kendiliğinden kapanıyor.

Merhabalar, aylardır bu sorunu çözmeye çalıştım fakat hala hiçbir çözüme kavuşamadım. Bilgisayarım bazen oyunun ortasında bazen normal kullanımda kafasına estiği zaman kendini kapatıyor (komple sistem kapanıyor). Sorunumun ekran kartında olduğunu düşündüm ve ekran kartımı değiştirdim, düzelmedi...
Top Bottom