Arama sonuçları: *

1. AlperenSahin

Bilgisayar anakart ekranında kalıyor

hayır :(
  2. AlperenSahin

Bilgisayar açılıp kapanıyor

ekran kartı driverını güncelle düzelir büyük ihtimalle (y)
  3. AlperenSahin

Bilgisayar açılıp kapanıyor

ekran kartından da olabilir bendede oluyordu benimki yazılımdan kaynaklıydı driver ın eskiyse güncellemeni tavsiye ederim :)
  4. AlperenSahin

Bilgisayar anakart ekranında kalıyor

öncelikle merhaba anakart modelim bu, şuan anakart ekranında kalıyor ne bios a girebiliyorum ne windowsu açabiliyorum. BİOS pilini çıkarıp 1 dakika bekleyip tekrar takmayı denedim işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim
  5. AlperenSahin

Görüntü Gidiyor

Bilgisayar bir anda kapanıyor yükde olsun olmasın farketmiyor 2 günde 1 falan oluyor bu olay.Bilgisayar çalışıyor ama klavye mouse çalışmıyor ve ekranın görüntüsü gidiyor sebebi nedir acaba ?
  6. AlperenSahin

Kasa çalışıyor ama monitör ve fare çalışmıyor

ekran kartın nedir ?
  7. AlperenSahin

Yeni aldığım PC donuyor dırr diye ses çıkıyor.

teşekkür ederim fikrin için kesinlikle öyle yapacağım :) 1590407304 deneyebileceğim güç kaynağı yok ama ondan geldiğine eminim :)
  8. AlperenSahin

kod veriyorlar zaten ama karşı ödemeli yollarsan sana tekrar göndeririz diyorlar.
  9. AlperenSahin

kırmızı ekran çıkmadı. işlemci de oyunda falan o kadar ısınmadığı için sorun olmuyor . birde sen anlıyorsun sanırım şöyle bir soru daha sorayım sana psu daki coil whine sesi mesela stress testinde gelmedi ama oyun oynarken çok artıyor ve discorddan konuşurken yine sistemsel olarak o coil whine...
  10. AlperenSahin

sıcakken kapanmıyor işte ve stok soğutucu soğutmuyor onunda farkındayım :) pc yi ilk açtığımda müzik açıyorum daha 30 35 derecelerde falan oluyor o ekran gitme olayı
  11. AlperenSahin

test 10 dakikadır açık ve işlemci sıcaklığı 100 derecede.
  12. AlperenSahin

hayır durdurdum o yüzden sonda düştü grafik test bitene kadar %100 dü
  13. AlperenSahin

4dk boyunca %100 de sabit kaldı
  14. AlperenSahin

stabil olduğuna bakmakm için hangi testi yapayım
  15. AlperenSahin

koltuk sesinden dolayı kusura bakmayın 1. gelen dırrr sesi pc den geliyor sistemsel olarak. video sırasında video izliyordum yani sistem zorlanmıyor o sırada. 2. gelen ses koltuktan geliyor geriye yaslanınca :)
  16. AlperenSahin

dostum pc donduktan sonra görüntüyle beraber ses de duruyor videoyu izlersen görebilirsin ses fiziksel olarak çıkmıyor kulaklıktan geliyor yani sistemsel olarak. 1590402649 bir arkadaş ram testi yap demişti arzalı olabilir diye 1. sayfaya bakarsan görebilirsin :)
  17. AlperenSahin

Ram Testi Böyle Çıktı.
  18. AlperenSahin

basılı tutup kapatıyorum görüntü gelmiyor çünkü sistem normal çalışıyor gibi görünüyor tekrar açtığımda normal şekilde başlıyor
  19. AlperenSahin

ben güç tuşuna basılı tutup kapatmadığım sürece kapanmıyor ama sistem.
  20. AlperenSahin

https://s4.dosya.tc/server10/vkmm2r/20200508_165133.mp4.html videosunu buraya yükledim bakabilirsiniz sese.
Top Bottom