Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

KYK yurduna PC götürülürmü?

Hırsızlık olabiliyor arkadaşımın yumoş yumuşatıcısı çalınmıştı. 1757592527 Bence götürmesen daha iyi.
  2. Andromakhe

Laptop fan temizliğini nasıl yapabilirim ?

Mx 4 iyidir bende onu kullanıyorum gayet yeterli.
  3. Andromakhe

Laptop fan temizliğini nasıl yapabilirim ?

Hocam kasanın vidalarını sökün açın sonrasında soğutucu bloğu kaldırarak temizleyebilirsiniz 1724769753 Youtube'dan bakarak da yapabilirsiniz fazla zor bir işlem değil.
  4. Andromakhe

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

6750 XT kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım benim kartta mı bir gariplik var ne :p
  5. Andromakhe

ekran kartım yetmiyor 3060 6 gb 32 gb ram

artık çoğu oyun için 12gb vram şart malesef ki... 1690541783 ki yeni nesilde 16 istiyor...
  6. Andromakhe

Mavi Ekran Mavi ekran yedim- dump

ben ddu bile önermiyorum temiz bir format herşeyi çözer
  7. Andromakhe

Bu 2TB USB Flash Bellek Gerçek mi?

Ben dolandırıcıyım diye bağırıyor resmen jsajasj
  8. Andromakhe

Bi̇lgi̇sayar Çöktü. Wi̇ndows 11 Rezi̇lli̇ği̇

Aylardır windows 11 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. 1683728669 Kasma olayına gelirsek daha önce hiç kasma ve donma falanda yaşamadım. Sorun indirdiğiniz bir dosya veya uygulama ile ilgili olabilir.
  9. Andromakhe

Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

Az evvelde 3-4 konu açıldı yine aynı mavi ekran ve çökme ile alakalı. 1680965492 Sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum genel bir sorun gibi.
  10. Andromakhe

Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

Şuan bununla ilgili bir sürü konu açılıyor bir sorun var gibi de bakalım. 1680964594 Az evvelde bir arkadaş ram sorunu yaşıyordu.
  11. Andromakhe

Amcaoğlu vatandan 25000 TL'ye pc almış go mu ho mu😂

Ömrümde bu kadar güzel dolandırılma vakası görmemiştim, o fiyata kat kat daha iyisini alabilirdi. 1679045637 Hocam öyle saçmalık mı olur ya gitsin iade etsin parasına yazık ya.
  12. Andromakhe

Yeni aldigim kasa 1 gün sonra bozuldu ve hiç açılmıyor

hacım kurcalarsan bu defa siz yapmışsınız bile diyebilirler tahminim psu da bir arıza vardır o sebepten olmuştur sen sigorta konusunu hiç karıştırma olaya direk pc nin açıladığını sonra bir daha tepki vermediğini ilet
  13. Andromakhe

Yeni aldigim kasa 1 gün sonra bozuldu ve hiç açılmıyor

bence kurcalama garantiye ver %90 psu arızası beraberinde inş başka parçalarda götürmedi
  14. Andromakhe

Laptopum çok yavaşladı

Lenovo idepad 330 kullanıyorum. Benim laptop da aynı şekilde baya yavaştı HDD yi SSD ile değiştirdim bilgisayar baya baya hızlandı tavsiyem SSD kullanın. 1676812943 120 GB bile olsa idare eder windows içine kurulsa yeterli
  15. Andromakhe

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Belki kablo yanmıştır. Başka bir kablo bulabilirsen iyi olur , hiç değilse denemiş olursun.
  16. Andromakhe

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Elinde farklı bir kabloyla deneme şansın var mı ?
  17. Andromakhe

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Emekli demokrat monitörün aramızdan ayrılmış.
  18. Andromakhe

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Ömrünü doldurmuş gibi maalesef.
  19. Andromakhe

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Tarihi eser derken tam olarak kaç yıllık ?
Geri