Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Masaüstü bilgisayar temizliği nerede yaptırılır?

Kompresöru çok dibe sokmadan üflet elektrik süpürgesi ile yaparken de parçalara temas etmeyecek şekilde çek
  2. Aquaman

Masaüstü bilgisayar temizliği nerede yaptırılır?

Güvenilir biri yoksa mutkaka kendin yap derim. Tirsacak bir şey yok parçaların içini açmıyorsun sonuçta. Eline bir tıraş fırçası al fırçala iyice tozlari sonra varsa eğer kompresör üfle yoksa elektrik süpürgesi ile yavaş yavaş çek tozları en son ise kuru bir bezle hafif üstünden geç. Termal macun...
  3. Aquaman

Monster Laptop 2 SHİFT tuşu da çalışmıyor

Maalesef sorunu çözemedim ben halen aynı şekilde sorumlu. Defalarca format attım donanımsal olarak kontrol ettim vesaire yok hiçbir şekilde shift tuşları tepki vermiyor. İşten vakit bulabilsem servise yollayacam.
  4. Aquaman

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

Ssd sağlam gözüküyor. Şu an dediklerinden yola çıkarsak problemli arkadaş ram olarak gözüküyor
  5. Aquaman

Windows Ses Aygıtı Grafik Yalıtımı çok güç kullanıyor

Grafik kartı sürücü güncellemeyi deneyin. Bu özelliğin çalışmasını tetikleyen bir uygulama bulunuyor sanırım. Aynı sorunu arkadaşım yaşadı son çare temiz kurulumda bulduk biz. Yinede bir grafik sürücüsünü güncelle güncel ise kaldırıp tekrar kurmayı dene.
  6. Aquaman

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

Temiz kurulum tavsiye ederim. Temiz kurulumdan sonra depolama birimlerini crsytaldismak programı ile test et (YouTubeden bakabilirsin örneklerine) depolamalarin sorunsuz çıkarsa ve temiz kurulumdan sonra takılmalar droplar devam eder ise ramleri değiştir elindekileri satıp daha düzgün bilindik...
  7. Aquaman

masaüstü recovery dosyası

Bana benzeri amd yazılımından oldu. Kendi çözümüm şu yönde oldu ; sağ tıkla > özellikler > gizle kutusunu tik at gözükmüyor bir daha.
  8. Aquaman

Wifi+Bluetooth yeni nesil küçük dongle tavsiye edebilirmisiniz?

Bir çok dongle kullandım bunun gibisi yok gerçekten. Problem yaşamadığım tek dongle al geç fiyatı da çok uygun.
  9. Aquaman

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G4 240Hz monitörümde Max 60 Hz görüyorum

Tekrardan hayırlı olsun. Bende bir an önce kavuşmayı bekliyorum bakalım. Driveri her zaman güncel tutmakta çok fayda var. Geforce Experince kullanmanı tavsiye ederim. Ekran kartın Nvidia ise.
  10. Aquaman

Bilgisayarcıya götürecek bir şey yok, götürmemeni de tavsiye ederim. Ölü pixel testini yap bırak. Ekran kartın geldiğinde ghosting testini yaparsın.
  11. Aquaman

Monitör ile gönderilen HDMI 240 destekliyor fakat G-SYNC desteklemiyor. Senin 60 hz alma sebebin kablodan veya monitörden kaynaklı değil, ekran kartının HDMI slotu 1.0 ve ya 1.2 olduğu için max 60 hz destekliyor. Aynı monitörü aldım pazartesi geldi fakat ölü pixel çıktığı için geri gönderdim...
  12. Aquaman

haftasonu olduğu için hizmet dışılar şu an yarın arayacağım bakalım. 1687112226 böyle sorun ben hayatımda görmedim duymadım. internetten araştırdığımda toplasan 3-4 kişi yaşamış farklı notebook modelleri üzerinden. o kadar saçma bir sorun ki anlanlandıramıyorum.
  13. Aquaman

Selamlar, Monster Abra A7 model bir laptop sahibiyim. Bugün laptopu açtığımda sadece sol ve sağ shift tuşlarının çalışmadığını fark ettim, internetten detaylı araştırma yaptım çok bir bilgi olmamasına rağmen denilenleri tavsiyeleri vesaire uyguladım sorun çözülmedi. En sonra pcye format attım...
  14. Aquaman

Sistem yük altında kendini yeniden başlatıyor.

GÜNCEL KONU ++++ ÇÖZÜM BEKLİYORUZ.
  15. Aquaman

Format ekranında biçimlendirme kısmı yardım

mertbalamut
  16. Aquaman

Format ekranında biçimlendirme kısmı yardım

buyur elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
  17. Aquaman

format hakkında bilgi

Windows kurulduktan sonra otomatik olarak usbyi alta atıyor format atılan disk 1. sıraya geçiyor. formatı at geç.
  18. Aquaman

Çözüldü✓ Laptop mu Almalıyım Yoksa Kasa mı?

Günümüz ekonomisini göz önünde bulundurarak yazıyorum, kasa almak çok mantıklı hem performans hem fiyat hem kullanılabilirlik açısından laptoplardan çok daha önde. İleride iş güç sahibi olduğunda yazılımla uğraşabilecek düzeye geldiğinde laptop alabilirsin. Kasa için upgrade etme avantajı var...
  19. Aquaman

Çözüldü✓ Valorant TPM hatası (bios önyükleme açma)

Selamlar dostlar win11 geçiş yaptım temiz kurulum ile. Fakat böyle bir hata alıyorum (tpm aktif). Güvenli önyüklemeyi aktif edin diyor ama ne yaptıysam bulamadım aktif edemedim biosum farklı youtubede forumlarda vs bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  20. Aquaman

SANAL İŞLETİM SİSTEMİNDEN VİRÜS BULAŞIR MI ?

Virüse güven olmaz
Top Bottom