Arama sonuçları: *

1. Arda Özdamar

LAPTOP ACILMIYOR ACIL YARDIM

Ekran bu şekilde her şeye bastim yazan ama hiç bisi değişmiyor nasıl düzeltebilirim
  2. Arda Özdamar

İNTERNET VERİ KULLANIMI GÖZÜKMÜYOR

Foto da görüldüğü gibi durum kullanılan 0mb yazıyor önceden 8.79gb de kaldı belki üstüne 100gb kullanmama rağmen 8.79gb yazıyordu sonra sıfırladım şimdi de 0mb de kaldı nasıl düzelir acaba
  3. Arda Özdamar

BIOS TARİHİ ÇOK ESKİ YENİSİNİ NASIL BULURUM

seri numarası 49497466Q 1613645220 evet 2008 de almıştım 5 6 senedir boş duruyordu ekstra pc ihtiyacı olunca çalıştırdım 1 aydır kullanıyorum ama aklıma gelmişti bıosu
  4. Arda Özdamar

linki var mı acaba ben bulamadım da
  5. Arda Özdamar

Bıos tarihi resimdeki gibi laptopun yeni bıosunu nasıl bulabilirim marka model ismini yazarak bulmaya çalıştım ama bulamadım
  6. Arda Özdamar

Core 2 Duo P8700 + HD 3400 LAPTOP LOL KALDIRIR MI?

teşekkürler yorumlarınız için emektar patlarsa buraya durum güncellemesi yaparım :)
  7. Arda Özdamar

hocam çok eski açarken bile uçak kalkıyor gibi sesi var :)
  8. Arda Özdamar

bi umut var yani ben komple bozulur diye denetmedim ama
  9. Arda Özdamar

Dostlar evde çok eski bir laptop var 2010 da falan alınmıştır küçük kuzenim illa bana ver lol yüklicem diyor ama kaldırmaz diyorum ama bide size sormak istedim bana göre yüklediği anda direk çöker
  10. Arda Özdamar

GPU KULLANIMI NEDEN BÖYLE

tam olarak nasıl bi şey ama kullanmamışımdır
  11. Arda Özdamar

evet bildiğim her şeyi yaptım bir sürü pc hızlandırma videosu izledim denedim ama olmuyor
  12. Arda Özdamar

seçtim ama bir şey değişmedi
  13. Arda Özdamar

QuickCpuScheme yazıyor
  14. Arda Özdamar

Dostlar değerler gördüğünüz gibi normalde bu laptopla lol oynuyodum hep 50fps falan alıyorum ortalama ama nedense şuban böyle oldu ve oynanmıyor güçlü bir laptop değil kasar diyebilirsiniz ama bi gun önce 50fps alirken şu an böyle olması normal değil bence Amd A8 641P APU bi işlemci var içinde
  15. Arda Özdamar

PC Kasma Sorunu !!!!

bu sistem asla gta5 yüksek de 60fps alamaz yanlış hatırlıyorsun bence
  16. Arda Özdamar

League of legends kasma sorunu

AMD 6410 apu işlemci var 4gb ram laptop da eskiden lol de kasmıyodu ama şu an 10fps niye böyle olmuştur bi kere daha böyle bir şey olmuştu bios güncelleme yapmıştım kendi kendine düzelmişti ama bu sefer öyle bir güncelleme yok ne yapınca düzelir valorant da 60fps alırken bu çok saçma
  17. Arda Özdamar

ADEKS BİLGİSAYAR KİRALAMA

senin de dediklerin mantıklı geldi dersler konusunda ama evdeki bilgisayarlar oyun kaldırmıyor ve biraz oyun oynamak istiyorum artık karasız kaldım şimdi
  18. Arda Özdamar

anladım bende forza horizon 4 de var onu kaldırır mı düşük de falan bir kaç aya pc toplicam da bu 1hafta kafa dağıtmalık olsun istiyorum
  19. Arda Özdamar

ya 1 hafta derslerim olmicak o arada evde ana pc olarak full kullanmayı düşündüm hem rahat oyun oynamak hem de normal işler için
Top Bottom