Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayara format attıktan sonra ekran gelmedi

Ama ekran yok
  2. A

Var 1603176493 Ne yapabilirim
  3. A

1603176281 1603176336 Tüm sürümleri temizle dedim tüm dosyaları temizle dedim bulut windows kur yeniden yükle dedim 1603176393 Daha önce eski pc me atmıştım böyle bir şey olmamıştı
  4. A

Bilgisayara format attım gece bıraktım şuan ekranı göremiyorum normal bir şey mi, eğer sorunsa ne yapmalıyım 1603175656 Ekran kartıyla ilgili olabilir mi? Formattan önce ekran geliyordu ama
  5. A

Mavi Ekran Sorunu YARDIM

video_scheduler_internal_error hatası veriyor nasıl çözebilirim windows 10
  6. A

Bilgisayar kulaklığı tanıyamıyor

Kulaklığım takılı bugüne kadar bir sıkıntı olmamıştı ama bugün takılı cihaz yok gösteriyor ama cihazım takılı başka aletlerde de çalışıyor sorun gidericide de aynı problemi gösterdi ne yapmalıyım?
  7. A

Bilgisayar açılmama problemi

Masaüstü bilgisayarımdan pek anlayamadığım sesler geliyordu ama fan sesi değildi bir şey olmaz dedim onla alakalı olup olmadığınıda bilmiyorum ama o ses çıkmaya başladıktan sonra artık açma tuşuna ilk basışımda açılmıyor tuştan kapayıp tekrar açmam gerekiyor ne yapabilirim? 1602578788 Az önce de...
  8. A

Windowsun kurulu olduğu harici diski değiştirme

bu videoda yapıyor ama eski video hala işe yarar mı acaba?
  9. A

Windowsun kurulu olduğu harici diski değiştirme

Windowsu harddiskten ssd ye kurmak için ne yapmam gerekiyor?
  10. A

Mavi ekran hatası

yeni aldığım bilgisayarda ilk 2 gün sıkıntı yokken son 3 gündür mavi ekran hatası alıyorum hata kodu PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Windows.com dan bakmaya çalıştım ama anlayamadım, ne yapabilirim?
  11. A

Yeni aldığım bilgisayarda mavi ekran hatası

Orjinal Windows zaten itopyadan kurulu geliyor.
  12. A

1.si YouTube da gezinirken oldu. 2.si valorant oynarken arkada vuruşlarını kaydeden bir program çalışıyordu. 1592753228 Hata kodunu almanın önemli olduğunu bilmiyordum bugün öğrendim bidaha olursa alıcam bakıcam ama ssd olduğunu düşünüyorum.
  13. A

4 gün önce bilgisayar aldım ve 2 kez mavi ekran hatası aldım windowsum ssd ye kurulu ve SSD kronik sorunlu bir model ssd den başka bir problem olabilir mi? Bilgisayarım itopya teknoking-2 ssd 240gb Toshiba seçili
  14. A

Ssd sorunu

TOSHIBA OCZ 240GB TR200 SATA 3.0 2.5" SSD ürününde kronik problem varmış ssd yi değiştirmeden çözülme ihtimali varmıdır acaba?
Top Bottom