Emin olmamakla beraber sanırım RAM veya diskinde problem var, Gemini öyle diyor. İki dump dosyası içinde farklı bir şey söyledi buradan inceleyebilirsin
GEMINI
İyice emin olmak için sıfırdan Windows kurulumu yapıp kullanmayı deneyebilirsin bir süre.
Kullandığın tarayıcıdan, discord ve steam ayarlarından grafik hızlandırmayı kapatıp denesene bi.
Discord için
bu ayar kapalı olsun.
Steam için
bu ayar kapalı olsun
Tarayıcı için (Chrome'da böyle)
bu ayar kapalı olsun
İyi geceler dostlar, mavi ekran alıyorum ve "service system exception" yazıyor. Minidump dosyalarını kontrol edebilir misiniz size zahmet?
Mediafire - Minidump
Not: Donanımda herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 5 farklı bilgisayarın 5'inde de eş zamanlı oluyor, kullandığım bir...
Evet maalesef, bende de göz kırpıyormuş gibi oluyor ekran çok sinir bozucu. Hatta bazen ekran kartının sürücüsü çöküyor. Bir ara hiç sorun yaşamıyordum ama bi format attım bozuldu :D
Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilirsin, akıcılığı gider ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle bir daha.
(Discord, Steam gibi bazı uygulamalarda da bu ayar var, onlardan dolayı da tetikleniyor olabilir bu sorun)
Normal boot ekranından flaş belleği seçip format atacaksın ekstra bi farklılığı yok şu anki sistemin linux diye merak etme. Normal Windows format ekranı karşılayacak gene.