Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Sorunumu çözene 200 TL aticam yeminle

Hocam bende de aynı sorun olmuştu anakart kasa ile temas ettiği için bir bakın isterseniz.
  2. A

Anakartta Turuncu Işık Yanıyor Görüntü Gelmiyor

Hocam dram ışığı mı yanıyor?
  3. A

Uzay montajında çalışan sistem kasaya girince çalışmıyor?

Arkadaşlar sorunum başlıkta ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Kasaya aldığımda sistemi vınlama sesi çıkıyor ve görüntü gelmiyor uzay sisteminde böyle bir ses almıyorum sebebi ne olabilir? B550 Aorus Elite V2. R7 5700X CV 550 HD5500 1GB THERMALTAKE 8*2 3200
  4. A

ASUS Anakart Sorunu.

Ramlerimde sıkıntı yok kullanırım biraz daha sorunum yeni anakart almak olacak
  5. A

ASUS Anakart Sorunu.

Hocam amazonu aradım iade yapabilecekleri söylediler ama 2 sene önce almıştım 1600 liralık bir ödeme yapacaklar kabul etmek mantıklı olur mu?
  6. A

ASUS Anakart Sorunu.

Daha önce corsair ile denemiştim aynı sıkıntı olmuştu bellek uyumuna baktım carsair ram olmadığı için satıp bunu aldım yine aynı sorun.
  7. A

ASUS Anakart Sorunu.

Hocam denedim olmadı.
  8. A

ASUS Anakart Sorunu.

Yardımınıza ihtiyacım var RAM'ler 1. ve 2. kanallarda çalışıyor ancak Single olarak. 2 ve 4'e taktığımda DRAM ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor ama RAM RGB'leri çalışıyor. RAM'i tek tek slotlara taktığımda hepsi çalışıyor. Birçok foruma baktım yerli yabancı, denilen çoğu şeyi yaptım ama olmadı...
  9. A

Soğutucu Ramlere Sıkıntı Çıkarır mı?

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Soğutucu olarak bunu almayı düşünüyorum ancak Ramleri soldan 1. ve 2. Slotlara takıyorum (işlemciye yakın olan slotlar) herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? ANAKART...
  10. A

RTX 4070 GPU kullanmıyor.

550 watt besler mi 4070 i
  11. A

Çözüldü✓ Acer Laptop Parmak İzi Okuyucusu Sorunu

sorun çözüldü teşekkürler
  12. A

Çözüldü✓ Acer Laptop Parmak İzi Okuyucusu Sorunu

Birkaç gün önce 22H2 güncellemesi sonrası parmak izim çalışmamaya başladı aygıt yöneticisinden biyometrik cihazlara baktığımda yanında ünlem işareti görüyorum nasıl düzeltebilirim?
  13. A

Anakart Sıcaklıgım 128 gösteriyor?

Fahrenheit mi Celsius mu?
  14. A

Bilgisayar ilk biosa attı sonra goruntu vermemeye başladı

biosta ssd olarak ne yazıyor bakabilir misin?
  15. A

Bilgisayar ilk biosa attı sonra goruntu vermemeye başladı

satafirm s11 hatası olmasın mı bende de aynısı olmuştu
  16. A

Mavi ekran sonrası “Reboot and Select proper Boot device…” hatası

Hocam masaüstüne giremiyorum yeni farkettim de Ssd bölümüne Patriot Burst yazacağı Satafirm S11 yazıyor
  17. A

Mavi ekran sonrası “Reboot and Select proper Boot device…” hatası

Donma sonrası mavi ekran aldım şimdide aynı sorunla karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?
  18. A

Sıcaklık değerleri normal mi?

Hep 79 da kalıyor
  19. A

Sıcaklık değerleri normal mi?

Hocam daha dün birleştirdim parçaları fan hızı 1939 u görmüş bu arada
Top Bottom