Arama sonuçları: *

1. AshenOne

bilgisayar SIYAH EKRAN VERIYOR

Bağlı diskleri komple bir kontrol et, yerlerine iyi oturmuş mu vs diye.
  2. AshenOne

Itopya teknik servis nasıl işler

Arkadaş doğru söylemiş, genelde işlemiyor. 2 yıl önce kulaklık almıştım, uzun kullanımda ses saniyelik gidip geliyordu ve dip ses vardı ve o modelde dip ses yoktu. Gönderdim bi şey yok deyip yolladılar geri. :D
  3. AshenOne

Diski görmüyor hocam PC yi kapatıp bi kabloları falan kontrol edin, iyi oturmuş mu m2 ise anakart üzerini kontrol edin vs. Takılı olan tüm diskleri kontrol edin.
  4. AshenOne

Bios da diskler gözüküyor mu önce onları kontrol edin, gözükmüyorsa onlarda sıkıntı olabilir düzgünce kapatıp, tak çıkar yapın tekrar açmayı deneyin. Yine düzelmezse Birden fazla RAM slotu varsa Ramleri çıkarıp yalnız bırakarak tek tek denemeye çalışın. Yine gelmezse parçaları taktıktan sonra...
  5. AshenOne

Çözüldü✓ Ryzen5 7600 işlemci , gainward rtx4070 super ghost ekran kartlı sistem nasıldır?

Hocam burada vade farkı da geliyor sanırım, game garaj da vade farksız sistemler var oraya da bakabilirsin istersen. Şu an hazır sistemler genel olarak avantajlı değil ama vade farksız olunca alınabilir bence. Oraya bir bak hocam vade farksızlar kısmına aklına yatan şeyler olabilir. Kasalar...
  6. AshenOne

Çözüldü✓ Ryzen5 7600 işlemci , gainward rtx4070 super ghost ekran kartlı sistem nasıldır?

Hocam sistemi MSI kasa ile değiştirebilirsin o da powerlı ama anakart da baya giriş segment, CPU soğutucu da pek iyi değil. Tek tek toplama şansın varsa hemen hemen aynı paraya daha kaliteli parçalarla toplayabiliyorsun. İdare etmesine edilir de hocam güvenli değil ne olur ne olmaz yani. Belki...
  7. AshenOne

PSU çok kötü hocam gainward da iyi bir model değil.
  8. AshenOne

corsair virtuoso wireless ses kasma sorunu

Dolby atmos varsa oradan ayarlayabilirsin hocam, ben de hs80 var orayı kullanıyorum.
  9. AshenOne

Monitör Hz değiştirince ekran gitmesi

Selam arkadaşlar, önceki açtığım konu çözüme kavuşmadı fakat bazı driver vs güncelleyerek belli bir noktaya gelebildim. Şu an normal şekilde laptoba harici bir monitör takarak görüntü alıyorumç Hdmı 2.1 Monitör : Samsung odyssey G6 240hz VA Laptop = Asus TUF A15 Rtx 4060 - Ryzen 7 7735hs Daha...
  10. AshenOne

Fps çok iyi ama oyunlar akıcı değil

İleride OC yapmak ister veya işlemci değişikliğine giderse diye söyledim sadece. Daha uzun ömürlü bir şey isteyebilir. Blokları aynı ama ID-Cooling in fanı daha iyi diye biliyorum. İkiside çin firması herhalde ama ID-Cooling tercih ederdim.
  11. AshenOne

Fena soğutucu değil hocam. Arkadaşım SE-224 XT olanı kullanıyor. Stok fana göre farkı var. Bütçe varsa güzel bi sıvı soğutucu da alabilirsiniz. Boost durumunda her türlü iş görür diye düşünüyorum. Youtuba dan testleri vardır.
  12. AshenOne

Hocam yük ekran kartına bindikçe işlemci biraz rahatlar. Soğutucuyu halledene kadar geçici bir çözüm bulmak gerek bu konuda. Yani ya boost kaptılacak ya bu çözünürlükte oynanacak. Biraz böyle deneyimleyin bence. boost için asus anakartların menüsünü hiç bilmiyorum hocam. ASUS anakartlarda...
  13. AshenOne

AMD için adı VSR nvida da DSR demek ki hocam. Onu yükseltin oyunda da yükseltin en azından işlemciye yük binmesin. Bunu bi yapın işlemci sıcaklığını kontrol edin tekar. Sıcaklık düşüyor mu 1675086438 Evet var tabii hocam sıcaklık performans sorunlarına yol açar
  14. AshenOne

Sorun kesin bundan kaynaklanıyor diye bir şey yok bu arada hocam ama sıcaklıklar böyle olmaması gerekli. Sağlıklı değil böyle kullanmak. Bu konuda çözüm olsa da olmasa da halletmeni gerek onu.
  15. AshenOne

Hocam hayır Anakart Bios ayarlarından kapatılıyor. Hani pc açılırken F ' li tuşlara basılıp girilen yer var ya orası. İlla ki duymuşsunuzdur. Bu arada bilmiyorsanız kesinlikle ya video izleyip bire bir yapın ya da bilen birine yaptırın. Ayarlar karışmasın, bozulmasın. VSR ekran diyelim 1080p ve...
  16. AshenOne

Hocam macun sürmeden yollayamazlar o zaman alev alır zaten. Bi de stok soğutunun, soğutucu üzerine hazır sürülmüş macunu oluyor. Sizin ya macun eskidi ya kasa iyi bir konumda değil hava alamıyor. Mesh olduğunu gördüm yoksa. Ayrıca soğutucu yetersiz. Çünkü işlemciye yük bindiren oyunlar bunlar...
  17. AshenOne

Hocam arkadaşın işlemcisi ile sizin ki aynı mı? İşlemci anakart farklılıkları bunlara etki eder. Her işlemcnin max sıcaklığı ile her anakartın kaldırabildiği max sıcaklık aynı değil. 90 derece bu işlemci için yüksek.
  18. AshenOne

Hocam tam menüleri hatırlamıyorum ama Youtube da bir ton rehber var o şekilde bakabilirsiniz. Sizin içinde daha kolay olur. İşlemci sıcaklığı 65-80 arası normal kabul edilir. 90 dereceye vurması iyi değil. Sorun işlemci sıcaklığından kaynaklanıyor olabilir. Eski mesajları pek takip edemedim...
  19. AshenOne

Hocam işlemcinin sıcaklığı mı bunlar? Eğer öyleyse yüksek.
  20. AshenOne

Hocam ping 7 bu kadar etki etmez internet olarak. Tabi bi de ekran kartının görüntünün oluşturulma süresinin de ms durumu var ama bunlar anormal olmaz genelde. 4.1 seviyelerine otomatik çıkmıştır. Boost açıktır o yüzden.
Geri