Arama sonuçları: *

1. A

Gigabyte gf24f2 modeli ile Video izlerken monitör biranda böyle oldu ve geçmiyor

Aynen yarın görüşecem değişim isteyecem iade istersem çok zarara giriyorum ben 3300tl ye indirimden aldım şu an 4500bandında 1680732666 Saol başkan inş demezler son paramla aldım valla bide alamam monitör filan :(
  2. A

Gigabyte gf24f2 modeli ile Video izlerken monitör biranda böyle oldu ve geçmiyor

İşte bende bu olayı anlamıyorum daha alalı bir hafta olmamış ve arasıra oyun oynuyorum genelde yattığım yerden video izliyorum gene sıradan bir gün uyandım açtım PC yi bi sıkıntı yok video açtım yarım saat geçti geçmedi böyle oldu :)
  3. A

Reis yataktan video izlerken oldu hani bende bişe yapsam böyle olsa onu da anlıcam daha alalı kaç gün olmuş öyle duruyor bi kere silmedim yani 1680731930 Abi ilk defa yaşıyorum durup dururken nasıl oluyor ya
  4. A

Hatta kabloyu değiştirdim gene geçmedi ekran kartında sorun olmadığını şöyle anladım monitörü tek başına çalıştırdığımda bile bu sorunu gördüm çok büyük ihtimal monitör bozuldu anlamadığım şu daha bir haftalık sıfır cihaz bir anda ne oldu da böyle oldu 1680731244 Bir hafta filan itopyadan aldım
  5. A

Sistem özelliklerim şu intel i3 12100f intel arc a 750 16gb taneli hazır sistem alalı bir hafta oldu her şeyi denedim geçmiyor acaba benim bilmediğim başka bir şey mi var 1680730984 Bilgisayarda sıkıntı yok ekranı başka bir PC de çalıştırdığımda da böyle oldu 1680731010 Güç kablosunu...
  6. A

1680730855 Ekran kartında hdmı ve güç kablosunda sıkıntı yok hepsini tek tek başka parçalarda denedim
Top Bottom