Arama sonuçları: *

1. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Ben çözemedim. Başlarda ledlerin ışıkları yarım yanıp bir renkte sabit kalıyorlardı, renk değiştirme tuşu da çalışmıyordu. Daha sonra ledler hiç yanmamaya başladı uzun süredir de öyle.
  2. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Kasanın ön tarafında birleştikleri yerden bahsetmiştim orayı mı kastediyorsun 1701613323 Şimdi fark ettim dediğin gibi en alttaki kablo sata kablosuna bağlıymış. HDD'nin takılı olduğu sata kablosuyla denedim işe yaramadı.
  3. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

İşe yaramadı. Bu resimdeki kabloları da biraz daha bastırdım çıkmışlardır belki diye o da işe yaramadı.
  4. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Resimdeki 3 pinli girişlerin yerlerini mi
  5. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Hayır bildiğim kadarıyla kasanın power tuşuna kadar uzanıyor oradaki devrelere bağlı. O devreler de anakarta bağlı küçük kablolarla güç almıyor mu ?
  6. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Anlamadım.
  7. AtiIIa

Fan Işıkları Yanmıyor

Geçen sene aldığım MSI Mag Forge 100R kasanın içinde gelen 2 tane ön fan sorunsuz çalışıyor ama rgb ışıkları birkaç aydır yanmıyor. Normalde kasayı açtığım an çalışırlardı ön paneldeki led tuşundan renk değiştirirdim. Birkaç ay önce durduk yere ışıklar yanmamaya başladı. Bazen kendi kendine...
  8. AtiIIa

Discord Durduk Yere Hesabımı Bloke etti

Bende ve arkadaşımda da var. Düzeltirler yakında.
  9. AtiIIa

PC kapandıktan sonra uzatmayı kapatmanın zararı var mı

Ben de öyle yapıyorum. Eskiden psu'yu da kapatırdım ama artık sadece prizi kapatıyorum.
  10. AtiIIa

Aldığımız ssd neden tam kapasite deyil

"Her harddiskin boyutu %7 oranda eksik gözükür. Bunun da nedeni GB'ın ''1000 MB'' olarak değil de ''1024 MB'' olarak hesaplanmasıdır. 500 GB ise "1024'' olarak hesaplandığında 465GB'a tekabül ediyor. Disk üreticileri 500 GB olarak yazar fakat aslında olan zaten 465 GB'tır." (Alıntı)
  11. AtiIIa

Leptop lol valorant icin neyj yukseltmeliyim .

Ram ekle ve yoksa ssd al.
Top Bottom