Arama sonuçları: *

1. AustinYellowM4

Çözüldü✓ Temizlik Sonra Bilgisayar Sorunu

hocam ön fan değil power düğmesinde led yanmıyor
  2. AustinYellowM4

bende hiç ışık yok :) acaba ışıksız serileri de mi var
  3. AustinYellowM4

https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-delta-80plus-550w-rgb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html kasa bundan demi
  4. AustinYellowM4

konuyla alakasız ama kasa da ki power tuşu ledli mi acaba mavi yanıyor mu bi kaç tane kasada gördüm maviydi benimkinde yok
  5. AustinYellowM4

Galiba Bilgisayarıma virüs bulaştı.Nasıl kaldırabilirim?

Fakat bu her zaman olmuyor. 1608670468 Hocam Dc var ise oradan atayım isterseniz video updatelemek çok uzun sürüyor.
  6. AustinYellowM4

Bugün yaptım bir şey bulunamadı. 1608668007 Forumda Kimi hangi konuya etiketlemeliyiz diye bi konu vardı.Link atar mısınız?
  7. AustinYellowM4

Arkadaşlar geçenlerde Pc'ye kamerayı taktım. Kameranın Sd kartında virüs vardı Defender anında algıladı ve sildi. Fakat şimdi Pc hızlı açılıyor oyunlar açılıyor ama Windows da herhangi bi klasöre girdiğimde ya da Görev çubuğunda bir şeye tıkladığımda ya açılmıyor ya çok geç açılıyor. Yardım...
  8. AustinYellowM4

Asus Tuf 5600xt takılma-kasma sorunu

Ssd nedir? 1602880796 Pardon gördüm.Ssd'niz ve Ram'leriniz sağlıklı mı?
  9. AustinYellowM4

Arkadaşlar değerler normal mi?

Bu değerler yük altında mı?
  10. AustinYellowM4

Bilgisayarım iyi ama oyunlarda fps düşmesi yaşıyorum

Yeniden kur kurulum aşamasında bir tane daha uygulama seçenği var Riva ..... Diye hatırlamıyorum onu da kur.
  11. AustinYellowM4

AOC 24G2U - Sıfır monitörde ölü piksel sorunu. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Selam! Satın aldığım monitörde ölü piksel çıktı yarın iade için son gün ne yapmalıyım? İncehesap'tan alındı. https://www.incehesap.com/aoc-24g2u-23-8-inc-monitor-fiyati-43761/
Top Bottom