Arama sonuçları: *

1. Avatar

İzoly pc kasma sorunu

edebiliyosan iade et çöp pc almıssın
  2. Avatar

durduk yere reset atma sorunu

sorun değil hocam eyw
  3. Avatar

hocam core boost performance diye bir ayar yok sanırım sadece amd lerde var internette arastırdım sadece amd kullanıcıları bunu yapıyo 1656804037 hiçbirinde sorun yok anakart yeni değişti
  4. Avatar

pardon ekran kartı max 73 lerde geziyo ve hayır rkran kartının macununu yenilemedim cunku ekran kartı acısından sorun yok 1656802635 hocam sadece cpu turbo boost ayarını bulabildim dedigin ayarı kapatınca yüksek derecede performans düşüşüne yol açıyormuş , o ayarla oynancaksa manuel olarak en...
  5. Avatar

sorun devam ediyor
  6. Avatar

arkadaşlar ben bundan bıktım oyun oynarken pc boşta kaldıgı zaman internette gezinirken ya ekran donuyo ya da pc reset atıyo bu sorunu nasıl çözecegim bıktım işlemci rdr2 de max 80 dereceyi gördü ekran kartı da o civarda bu sorunu nasıl çözebilirim i5 9500 1660s 16gb ram
  7. Avatar

ekran kararması ama kasa çalışır durumda

termal macun yetersizliği ilk belirttiğim sorunu da ortaya koyuyo olabilir mi biraz değişik bir şey
  8. Avatar

pc yi alalı 2 yıl oldu forza horizon 4 de full grafik 70 80 fps alıyodum simdi 30 termal macundan olabılırmı ?
  9. Avatar

ac odyssey de cpu sıcaklıgı 67 78 82 81 boyle ilerliyo
  10. Avatar

bilgisayarı kullanırken monitor uyku moduna geciyor kasa çalışır durumda fakat klavyenin ışıkları da kesiliyor reset atmak zorunda kalıyorum ac odyssey oynarken sorun yaşamadım bu yuzden ısıdan mı bilmiyorum az once biyere gittin 20 dk lıgıne pc boşta tarayıcı açık yine ekran gitmis klavyenin...
Top Bottom