Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor

Hocam anakartta vga ışığı kırmızı yanıyo. Ekran kartımı sıkıntılı demek bu?
  2. A

Tekrar denedim ancak bir çözüm olmadı halen usb çıkışına ve ekrana görüntü gelmiyor.
  3. A

Dediğinizi yaptım hiç bir oynama olmadı.
  4. A

Bunu da deneyeceğim.
  5. A

Statik elektriği atmam için ne yapmalıyım? Tekrardan deneyeceğim.
  6. A

Onboard olması için işlemcide grafik birimi olması gerekmiyor mu? Benim işlemcide dahili grafik birimi yok.
  7. A

RAM 16GB CL16 3200MHz SSD veya HDD modeli ST1000DM010-2EP102 Ekran kartı MSİ GTX1070Tİ Anakart MSİ X470 GAMİNG PLUS İşlemci RYZEN 5 2600X Merhaba herkese X470 Gaming Plus anakart ve 2600X işlemcisi olan bir bilgisayara sahibim. Ekran kartım MSI Aero GTX 1070 Ti. Dün gece bilgisayar gayet iyi...
  8. A

Çözüldü✓ vatandan vtnasus sistemlerini almayın!!!

Hocam bu iş Asus'ta biter ama ben asusun tüketiciyi mağdur edeceğini sanmıyorum. Ben bir depremzede olarak aşırı memnun kaldım. Geçen yaşadığımız depremde monitörüm yere düştü ve paneli kırıldı. Zar zor eve çıkıp eşyalarımı kurtardım asusla iletişime geçtim. Durumu izah ettim gerekli belgeleri...
  9. A

GTA 5 %100 İşlemci kullanımı ve 90 derece üstü sıcaklıklar

Öncelikle herkese merhaba. Bugün bilgisayarıma steam üzerinden GTA5 yükledim ve oynamaya başladım. Ancak kısa bir süre sonra işlemci sıcaklığı 102 derecelere kadar çıktı. Ardından pc ye zarar gelmesin diye kapadım. Ayarlar en düşükteydi. Bende ekran kartını yormak için very high ayarlara çektim...
Top Bottom