Arama sonuçları: *

1. Aytekin

FAN DİZİLİMİ DOĞRU MU?

Görünüşe önem vermiyorsan sağdaki 3 fan ve alttaki 3 fanı ters çevir diğer hiç bir şeye dokunma olması gereken bu zaten sonra kapağı kapat rahatına bak.
  2. Aytekin

RTX 3080 GOD OF WAR ISI DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Araştırıp stabil bir şekilde undervoltaj yapmanı öneririm .
  3. Aytekin

PC çok ısınıyor. Fanlar yanlış mı?

Dostum kasanı yan tarafı zaten açık o yüzden pek farkı olmayacaktır.
  4. Aytekin

PC çok ısınıyor. Fanlar yanlış mı?

Egzoz fanın yanlış takılmış ama sıcaklıklarının nedeni bu değil. Şuan takılı olan işlemci soğutucunun modelini ve işlevini bilmiyorum ama etkisiz olabilir ve fazla macun olabilir, az macun olabilir, soğutucun çok kötü olabilir, soğutucun tam oturmuyor olabilir, bir çok neden var onu senin...
  5. Aytekin

4070Tİ OC ekran kartım var nasıl bir monitör almalıyım

Bütçen varsa kaçırma https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/
  6. Aytekin

Ekran kartı bu kasaya sığar mı

Umarım 15k verip bu ürünü almazsın bir kaç gün daha bekle RTX 4070 çıkacak onu beklemeni öneririm.
  7. Aytekin

Windows 10 açılırken "Unhandled exception in script" hatası

1. Seçenek Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, Windows + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca...
  8. Aytekin

thıs game requires system steam

Oyun nedir ? ve sistemin ne ?
  9. Aytekin

Kasamin Öndeki̇ 2 Fani Dönüyor Ama Altaki̇ Fani Dönmüyor

Fan pin girişini kontrol et muhtemelen çıkmış olabilir
  10. Aytekin

dlss neden etkilli değil

Benim görüşüm dlss için ekran kartını cok rahat besleyecek bir işlemcinizin olması gerekiyor çünkü dlss ekran kartı kullanımını düşürüyor bende böyle bi sorun yaşamıştım oradan biliyorum
  11. Aytekin

Çözüldü✓ Bilgisayarım darboğaz oluyormu

Hayır bu değerlerde darboğaz söz konusu degil gayet normal değerler
  12. Aytekin

Çözüldü✓ Bilgisayarım darboğaz oluyormu

Hangi oyunu oynuyorsun ve msi afterburner dan oyun için değerlerini atarsan seni bilgilendirebilirim
Top Bottom