Arama sonuçları: *

1. BERKANY

Çift Monitör bağlama sorunu

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah
  2. BERKANY

Hiç denemedim.Kasada hdmi girişi yokmu ona tak ne farkeder ki.
  3. BERKANY

B monitörü niye kasaya bağlamadın
  4. BERKANY

Jack Kablosu arıyorum.!!!!!!

adını bilmiyorum ama bana da lazım olmuştu bunu diyorsun dimi. (Ben kabloyu götürdüm elektrikçiye gösterdim verdi aynısından.Kopmuştu ) https://www.do-re.com.tr/klotz-ay7-0300-35-mm-2-x-rca-plug-y-kablo-mini-jack tabi fiyatını araştır ben örnek diye attım...
  5. BERKANY

İzoly M24x alınır mı?

sorgusuz alınmaz ekran kartına bak uzak dur bu sistemlerden
  6. BERKANY

Yeni topladığım pc hiç çalışmıyor

Kasa içi fotoğraf vs koyabilirsen daha iyi olur kral en azından belki gözünden kaçan birşeyi görürüz vs
  7. BERKANY

kasadan yanık plastik kokuku geldi

en son yanık kokusu aldığımda power kablosu yanmıştı.Ucuz bir kabloyla atlatmıştım.Biraz kasanın içini temizle hava alsın,Kokunun kasadan geldiğine eminsen yan kapagı acık bırak biraz oyna kontrol et yani.PSU'n kalitesiz .
  8. BERKANY

Elektrik Faturası 600Tl gelmiş

Klima 30 gündür çalışıyor.pc kapanmiyo bana ne gelcek bakalım.inventerda değil klima.hayirlisi
  9. BERKANY

Coil whine sorun yartırmı

3 adet pc var 2 si benim biri kardeşimde.3 pc de de var. 1.5-1-1 yıllık süreçte hiçbir sorun olmadı. Duymuyorum bile oyun oynarken kulaklık oluyor.Gereksiz dert etme go next.
  10. BERKANY

Küçük cam kırıkları Sıkıntı yaparmı?

suan sıkıntısız calısıyorsa fanlar rahat döndüyse ilerleyen süreçte bir sıkıntı cıkacağını sanmıyorum.Ama bir şey soracağım temperli cam mı kırıldı temperli camlar genelde parçalanmaz çözemedim cam kırığını.
  11. BERKANY

Küçük cam kırıkları Sıkıntı yaparmı?

içlerine girmediyse cam kırıntıları sıkıntı yapmaz ama girdiyse fanlar dönünce sıkıntı olabilir. Cam kırıkları nerede önemli olan şey o.Kırılınca işlemci veya ekran kartının fanlarına girmiş olabilir mi ?
  12. BERKANY

Ryzen 5 5600 lü sistem parçalar uyumlu mu? 10/?

ekran kartı dısındakiler fena değil 6600 veya 6600xt yok mu ki bir tık arttırıp bütçeyi bunlardan da alabilirsiniz.
  13. BERKANY

Bilgisayarı daha yeni aldım ne yapmalıyım?

2 bilgisayar topladım 2 sinde de bunları uyguladım. Kısa ve öz.
  14. BERKANY

Bu nedir karşıma çıktı birden?

Yok pcnde sorun yok ama bu hata tekrar gelecektir.En kısa zamanda işlemci fanıni değiştirmelisin
  15. BERKANY

CPU Sıcaklık Kaç Derece Olmalı?

Kasa diye hareket ettim sonra soylediler laptop diye :)
  16. BERKANY

Laptop olduğuna bakmadım ama laptop bile olsa 90 lar sıkıntı.Benim bildiğim laptop 80den sonra kendisini kapatıyor eğer ayarlardan bu kapatmayı açarsan kapatmadan son güç çalışıyor ama bu da sistemin yanmasına kadar gidebilir RİSKLİ .
  17. BERKANY

sıcaklığı düşürmek için alternatif düşün 90 üstünde yorma sıkıntı olur. Riske atılacak zamanda değiliz her şey pahalı.
  18. BERKANY

90 üstü sıkıntı diye biliyorum ama ben 80 üstünü görürse kasanın yan temper camını açmayı tercih ediyorum. Zaten 80 üstünü görmedim hiç.
  19. BERKANY

Pc den Cizirti geliyo

CW vardır benım evimde 2 pc var yeni aldığım ikisinde de var :D
  20. BERKANY

Bilgisayarımı sattım fiyatı nasıl ?

Bence de orta.monitor zaten ekran kartini karsilar ideal ama cok da iyi kar etmemissin bence monitör tek basina3.5/4k eder
Top Bottom