Arama sonuçları: *

1. BabaYaga89

Bu sistem darboğaz yaparmı?

Yani ekran karti biraz güçlü kalmis gibi. 1080p de sıkıntı çıkarabilir. Msi afterburner indirip bakabilirsin
  2. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Kastettigim buydu zaten. Oyunlar ve uygulamalar icin kullanacagin ikinci ssd ye virus bulasmamissa sorun olmaz. Tertemiz kurulum yapmis olursun. Ikinci ssd de virus varsa formattan sonra açtığında yine sisteme yayılır.
  3. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Tek ssd kullaniyorsan bir tane daha baglayabilir ya da sanal olarak ikiye bölebilirsin. Windows u kurduğun disk ayrı olur oyunları kurduğun disk ayrı olur. Windows sifirlama da bir secenek ama temiz olmuyor.
  4. BabaYaga89

PC oyun sorunları...

Yani driverlari bir kontrol edin güç seçeneklerine bir bakın ya da nvidia denetim masasında aksi bir ayar var mi dikkat edin baska da bir şey gelmiyor aklima. Yerinde olsam ek olarak o m2 ssd yi bi test ederdim.
  5. BabaYaga89

Çözüldü✓ Bilgisayar Topladım Görüntü Alamıyorum. Yardım Edermisinizz ?

Güç tusuna basıp anakarta dikkatli bakarsan ve dinlersen neyin yolunda gitmedigini anlarsın. Sistem konuşur seninle. Bazi sesler ya da sessizliklerin anlamı vardır. Biraz gizemli oldu ama :D guc tusuna bastiginda anakarti net gorunecek sekilde çekip video olarak eklersen bi fikir sahibi oluruz...
  6. BabaYaga89

Bilgisayarım Kafayı Yiyor

Allah'ım neler göreceğim daha. Saati otomatik olarak ayarla seçili değil mi?
  7. BabaYaga89

SSD dolunca bilgisayar da takılma olur mu

1tb lik depolamanin 4te 3 u doluysa bos olarak asagi yukari 250gb lik yer olmasi lazim. Takilmalar bundan dolayi olmaz. Istersen bi ssd testi yap ama bana sorarsan memtest86 ile ramleri de bi kontrol et.
  8. BabaYaga89

SSD dolunca bilgisayar da takılma olur mu

Bu aşamada olmaz ancak %10 u falan kaldığında.
  9. BabaYaga89

Bios msı a320 m a pro anakart görüntü vermiyor

İşlemcinin kendi grafik birimi varsa oyun da oynayabilirsin. Bunun dışında anakartın görüntü çıkışına monitörü bağlarsan da görüntü gelir. Bunu tartıştığımıza inanamıyorum. :D
  10. BabaYaga89

Şimdi burada enteresan bir durum var :D ya şaka yapıyosun ya da gerçekten anakartın nasıl bir şey olduğundan haberin yok. Her anakartta dahili bir gpu bulunur. Kullanılmaz ama bulunur. Ekran kartı almayacaksan oyunla işin yoksa sistemi kullanabil diye. Tamam?
  11. BabaYaga89

O anakartı kullanacaksan daha eski bir işlemci takarak önce bios güncellemen lazım. sonra görüntünü de alırsın :)
  12. BabaYaga89

Niye vermesin? o anakarttaki hdmi soketi niye var? ekran kartını takmadan da görüntü alır ama performans alamaz. Oyun oynayamaz mesela eğer apu sistem değilse.
  13. BabaYaga89

Noldu da açılmamaya başladı?
  14. BabaYaga89

AM5 geçmeye gerek varmı

Ya ben işlemci bile upgrade etmedim düşün. Şu imzadaki sistemle ultra ayarlarda 2K da performans almadığım oyun zaten yok. Bi daha para mı harcayayım durduk yere 10 15 fps için.
  15. BabaYaga89

AM5 geçmeye gerek varmı

Ayni sekilde ben de düşündüm bu konuyu. Bir sonraki platformu beklemek de mantıklı. Am5 e gecince oyle cok buyuk bir fark olacagini sanmıyorum. Bir sonraki teknolojide yapacam ne yapacaksam. Bir geriden de takip edilebilir. Bence keyfine bak zaten sistemin her turlu yetiyormus.
  16. BabaYaga89

Yeni sistem topladım problem üstüne problem

Açılış kapanış dediğiniz problemler de ram kaynaklı olabilir anakarta kabahat bulmayın hemen. Bir deneyin bakalım
  17. BabaYaga89

Yeni sistem topladım problem üstüne problem

Ayni fikirdeyim xmp ayarlarından ramleri anakartin overclocksuz destekledigi bir frekansa çekip denemende fayda var.
  18. BabaYaga89

Acil yardım edermisiniz

Hayir sadece goruntu kablosunu ekran kartindan cikarip anakarta takin sonra ayari degistirin
  19. BabaYaga89

Acil yardım edermisiniz

Normal takilirken seni bunu yapmaya ne itti keske normal takilmaya devam etseydin :) goruntu kablosunu anakart girişine takıp degistirdigin ayari duzeltmeyi deneyebilirsin
Top Bottom