Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ RTX 2060 Performans Sorunu

arkadaşlar format attıktan sonra bilgisayarı ilk aldığım zamankine döndü yani fps anlamında gözle görülür bir artış yaşadım. Bunun dışında internette Witcher 3 optimized settings yazıp 2 3 video izledim. Kendimce ayarladım ve şu anda gecikme olmadan güzelce oynayabiliyorum. İmkanınız varsa...
  2. B

Çözüldü✓ Format sonrası sürücüler

hocam hallettim sağ olasınız formatladım. Windows Update %90'ını kurdu ben de eksik olanları aygıt yöneticisinden ünlemli olanları donanım kimliklerinden bulup indirdim. Konuyu çözüldü diye işaretliyorum tekrardan teşekkürler.
  3. B

Ben geforce experience kullanıyorum zaten şu anda da. Windows update + Nvidia geforce experince yeterli diyorsun yani anladığım kadarıyla? peki attığım linkteki acer'in sürücülerinden hangilerini indirmeliyim ?
  4. B

Arkadaşlar öncelikle selamlar, donanımdan pek anlayan birisi değilim. Yarın format atacağım ve attıktan sonra sürücüler konusunda kafamda soru işareti var. Bilgisayarıma ait sürücüler anakartıma göre şu gözüküyor: https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/Nitro_AN515-54 şimdi merak...
  5. B

format attıktan sonra konuya yazarım. Çözülmezse yazarım tekrardan şu anlık kapatmıyorum konuyu. Tekrar teşekkürler herkese bu arada.
  6. B

attığın termal macun sürülü zaten şu anda dediğim gibi 3 4 ay önce yaptım termal, temizlik vs. ben de ekran kartımın yeterli olduğunu düşünüyorum ama bir sorun var gibi nasıl çözeceğimi bilmiyorum. 1729625690 format atınca rahatlayacağını düşünüyorum ben de hafta sonu atarım büyük ihtimal...
  7. B

termali 3 4 ay önce değiştirdim aynı şekil temizliğini de o zaman yapmıştım. 2 yıldır hiç format atmadım format atmayı düşünüyorum bu hafta acaba format atsam performansım artar mı ?
  8. B

ultra ayarlara aldığım ss: ara ara 80 lere çıktı gpu kullanımı ama cpu sıcaklığım 90 - 91 lere çıktı birde ultraya aldım ama fps çok değişmedi yani aşağı yukarı düşükte de 70 civarı alıyordum, ultraya aldım 60 civarı aldım. Ben Oyun acayip kasıcak sandım ultraya alınca ama çok bir şey değişmedi.
  9. B

Arkadaşlar öncelikle selamlar; ekran kartı, donanım gibi şeylerden pek anlayan biri değilim. Witcher 3 oynarken benim sahip olduğum ekran kartı ve yakın işlemci ile youtube'da dlss açık bir şekilde orta-yüksek arası 90 100 fps alanlar görüyorum. Ben düşük-orta arasında böyle bir fps alıyorum...
  10. B

PC Kendini AHCİ'ye alıyor.

arkadaşlar dün bilgisayar kendiliğinden "windows başlatılıyor" yazısında mavi ekran verdi ve kendini sürekli tekrar başlatıp mavi ekran verip tekrar başlatmaya başladı. Sonra bende biostan harddisk ayarını AHCİ den İDE'ye aldım ve pc çalışmaya başladı ancak her pc'yi açtığımda dediğim şey oluyor...
Top Bottom