Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Elektrik Kesintisi Sonrası Ethernet Bağlanmıyor

Anakart: H55-UD3H
  2. BarbaraPalvin

Bilgisayar da çok fazla dosya var. Kesin çözüm olacağını bilmediğim için denemedim.
  3. BarbaraPalvin

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce oyun oynarken peşpeşe 2-3 kere elektrikler gitti. Ardından bilgisayarı açtığımda bilgisayarın internete bağlanmadını fark ettim. Modem değiştirdim,ethernet kablo değiştirdim, cmd üzerinden ip reset falan attım sorunum devam etti. Bugün de aygıt yöneticisi üzerinden...
  4. BarbaraPalvin

Valorant FPS Değerlerine Rağmen Oyun Akıcı Değil

Herkese merhabalar. Valorantı ben normalde 1280*1024 oynuyorum ve FPS değerlerim 100-150 arası (yine akıcılık yok ama yüksek çözünürlükte olduğu kadar değil) . Geçenlerde daha yüksek bir çözünürlüğe geçmek istedim ve 1440*990 çözürlüğüne geçtim FPS değerimde artış oldu fakat oyun adeta 30 FPS'e...
  5. BarbaraPalvin

CPU Ve GPU Kullanımı Normal Mi?

Normalde droplu 90-100 ama arkaya opera GX'den 3-4 tane açarsam 130-140 oluyor drop yemiyorum
  6. BarbaraPalvin

CPU Ve GPU Kullanımı Normal Mi?

Selamlar Valorantta FPS düşüklüğü sorunu yaşıyorum ve neden olduğunu anlamak için MSI Afterburner kullandım. CPU kullanımı ortalama %50-60 civarında iken GPU Kullanımı %30-35 civarında geziyor. Bu değerler normal mi değil mi? Ne yapabalirim yardımcı olursanız sevinirim. Sıcaklık değerlerim...
  7. BarbaraPalvin

Bilgisayarımın Düşük FPS Sorununu Nasıl Çözerim?

Soğutucum yeterli (Snowman T6 6 bakır borulu kule tipi fan). Tek eksiğim PSU. 300W değerine sahip eski bir PSU. Şuanda işlemci 3GHZ değerinde çalışıyor. Yeni bir PSU ile 3.5 değerine rahatça çıkabileceğimi düşünüyorum
  8. BarbaraPalvin

İşlemci olarak ne önerirsiniz? İşin içine işlemci girince anakart içinde tavsiye almam gerekiyor.
  9. BarbaraPalvin

Maalesef SSD yok. İşlemciyi değiştirmeme sebebim ise 1-2 yıla 3080'li sisteme geçecek olmam.
  10. BarbaraPalvin

Merhabalar. Elimde 1050 Tİ 4GB O.C modeli, Xeon X3440 (3GHZ) işlemci ve 4+4GB ram var. Valorant hariç bütün oyunların FPS değerlerinden memnunum fakat Valorant gerçekten FPS olarak hiç tatmin etmiyor. Genel olarak 100-160 FPS değerlerinde geziyor fakat oyun hiç akıcı durmuyor ve sıklıkla FPS...
  11. BarbaraPalvin

Valorant Düşük Fps Sorunu

Merhabalar aşağıda yazacağım sistem ile sadece Valorantta FPS drop yiyorum ve zaten fps değerlerim de çok iyi değil. Valorantta ortalama 100 fps alıyorum fakat smoke içinde 40-50'ye kadar düşüyor. Bazı oyunlar ve fps değerlerimi yazacağım sonra da sistemimi belirteceğim: Sistemim ve aldığım...
  12. BarbaraPalvin

Bazı Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

Herkese merhabalar. Bugün bilgisayarım da valorant gireyim dedim FPS değerleri 100 ve üzeri ama oyun kasıyor, takılıyor ve oyunu 10 fpsmiş gibi gösteriyor. Onun dışında yüksek ayarlarda CS:GO 200+, Dying Light 150+, Witcher 3 40+, The Forest 100+, Euro Truck 200+ FPS değerlerini alıyorum. Ve...
  13. BarbaraPalvin

2GB Ram Windows 10 için yeter mi ?

Zamanında kullanmıştım, kanser ediyor.
  14. BarbaraPalvin

Bilgisayarım Her Oyunda Belli Aralıklarla Takılma Yaşıyor

Keşke test yapsaydınız. Üründe bad Sector var. Boştan yere para vermişsiniz. Test yapmanın önemi :)
  15. BarbaraPalvin

2. El mi aldınız? Bad Sector var
  16. BarbaraPalvin

4-5 sene harddisk için fazla değil nereden baksan bir hdd 10 sene götürür. 1629818286 WD 500GB alın geçin 211 TL
Top Bottom