Arama sonuçları: *

1. B

Oyundayken ve Furmark testinde kendini korumaya alıyor

banada gpu gibi geliyor fazla ısı ve bakımsızlıktan lehim atmış olabilir. Fırınlama gerekiyor olabilir ancak pahalı diye biliyorum zaten yeni ekran kartı almayı düşünüyordum. Ancak en kalıcı çözüm bir bilgisayarcıyla farklı psu ve gpu ile test etmek diye düşünüyorum
  2. B

Ekran kartını Furmark ile teste sokuyorum. 76 derecelere geliyor 6 - 7 dk içinde ve 76 dereceye geldiğinde pc donuyor reset atıyor görüntü gelmiyor
  3. B

PSU test için OCCT testine sokuyorum bir sorun gözükmüyor. Acaba Ekran kartı arızası olabilme ihtimali de varmı ? sorunu çözmek için galiba bir bilgisayarcıya gidip başka bir psu ve ekran kartı ile test etmem gerekecek.
  4. B

Sizce yeni PSU almak mı mantıklı yoksa PSU yu söküp temizleyip bakımlarını yapıp tekrar mı taksam bilgisayarı bu arada kendim toplamıştımç
  5. B

Selamlar öncelikle bu sistemi 1 yıl sorunsuz bir şekilde kullandım 1 yıldan sonra oyundayken bilgisayar donmaya başladı bazen görüntü donuyor ses arkada tekrara düşüp takılıyor ve kapat düğmesinden kapatıp tekrar açmak gerekiyor. İlk başlarda çok nadir yapıyordu ancak durum sıklaştı. Sorunu tam...
Geri