Arama sonuçları: *

1. Bate

Windows 10 bilgisayar ın görüntüsü çok bulanık

Büyük ihtimal monitörün ayarlarıyla ilgili, ayarlarını sıfırlamayı deneyin çünkü screenshot da herhangi bir sorun gözükmüyor. Ek olarak HDR desteklemeyen monitorlerde de ek grafik ayarlarında o ayar olabiliyor. İyi forumlar
  2. Bate

Windows 10 bilgisayar ın görüntüsü çok bulanık

HDR özelliği açıksa kapatın hocam Gelişmiş görüntü ayarlarından
  3. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam 2.el diyince garantisi bitti sandım, bence de sorunu garantiye bahsedip onlara teslim edebilirsiniz.
  4. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam yazılım olarak ekran kartı çiplerini test edebildiğiniz bir program var diye biliyorum, ama o baya uğraştırır gibi geliyor. Bence bir teknik servis düzeyindeki bilgisayarcıya götürmeniz mantıklı olacaktır.
  5. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Grafik sürücüleriniz doğru ve tam kuruldu mu? Ondan dolayı da olabilir.
  6. Bate

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Hocam sisteme bağladığınız hdmi kablosu 144 hz destekliyor mu? Öyle sorunlar ile karşılaşan kişiler vardı, birde fpsinizi 1 dakikalığına tam olarak kaçırmadan takip edip bize değerleri söyleyebilir misiniz? Belki anlık drop giriyordur sistemden dolayı, anlık drop sebebi de ısı değerleri...
  7. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam selamlar, ekran kartını alırken testlerini yaptınız mı? Belki sağlıksız çalışıyor olabilir ekran kartına bir bakım yapmakta fayda var.
  8. Bate

Hocam laptop sistemlerde hertz farkını alabilmeniz için genelde laptop şarja takılı iken oynamanız lazım, kendi testlerime göre bir laptopta şarja takılı iken hdmi ile 144 gördüm takılı değilken 60 hertz. İsterseniz dediğimi deneyebilirsiniz kendi gözlemlerim o yönde. Eğer yine olmaz ise...
  9. Bate

Hocam selamlar, FPS ve Hertz inizi başka bir oyunda deneyebilme şansınız varmıdır? Benim düşüncem belki sistemden yada internet sağlayıcısından drop yiyor olabilirsiniz. Monitor markanızı söyleyebilir misiniz? Belki monitör ayarlarında hertz ayarı değişik olabilir yada ayarlanmamış olabilir. İyi...
Top Bottom