Arama sonuçları: *

1. B

Xmp açınca pc nin kapanması

https://www.msi.com/Motherboard/support/X570-A-PRO#support-test burdan CMK16GX4M2D3600C18 uyumluluğu tespit etmek için aratınca çıkmıyor
  2. B

en son sürümü yükledim zaten anakart desteklemiyor sanırım zaten ramleri
  3. B

Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam yarın bi götürüp gösteriyim
  4. B

Kasayı ben seçmedim mediamarktan toplamıştık bena kalsa dark guardian veya aerocool alacaktım.
  5. B

Psu yu bilmiyorum kasanın kendi psusu
  6. B

yarın götürmeyi düşünüyorum slotları değiştirmeyi denedim,sitesindede ramlerin anakartla uyumluluğu yok sanırım ondan şüphelendim 1594665960 4 slot var 2 ve 4 de takılı
  7. B

nerden bakıcam anlamadım
  8. B

XMP açınca kendi vemresi gereken değer olan 3600mhz çekiyordu evet 1594665656 Şuan xmp kapalı olduğu için kullanabiliyorum ama ram frekansı 2133e düşüyor
  9. B

Kasanın kendi psusu 600w 80+ yazıyor 1594665461 Bugün bios bilini çıkardım 5dk civarı bekleyip geri taktım , daha öncede ramleri çıkartıp takamyı yapmıştım
  10. B

GAMİNG X
  11. B

2 hafta önce yeni bilgisayar topladım ama oyunlarda kapanmaya başladı,bende işlemci ısınan bir işlemci olduğu için onun ısınmasından dolayıdır dedim ve turbo özelliğini kapattım sonra devam etti bende biosu restore default yaptım.Sonra kapanmamaya başladı biosa tekrar baktığımda xmp kapandığı...
Top Bottom